qsaw
Üye
-
Konu Sahibi
-
uygulama yönetisinde gözükmüyor ki yada uygulama yöneticisinde adı ne olarak geciyor bulamadım bir türlü
Bi Kontrol edin gücellemeleri
Not:
Güncellemeyi yaptıktan sora büyük ihtimalle haritalar açılmayacak bu konu forumda tartışıldı.Telefonunuz bilgisayara bağlıyken Ovi Mağzaya girin Haritalar ve Şehir Rehberleri kısmına tıklayın 10.3 mb lık dosyayı indirip telefonunuza kurun link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bi Kontrol edin gücellemeleri
Not:
Güncellemeyi yaptıktan sora büyük ihtimalle haritalar açılmayacak bu konu forumda tartışıldı.Telefonunuz bilgisayara bağlıyken Ovi Mağzaya girin Haritalar ve Şehir Rehberleri kısmına tıklayın 10.3 mb lık dosyayı indirip telefonunuza kurun link: onuyu anlamama yardımcı olan herkese teşekkürler.
Yeniliklerden Biri Yukarıdaki Gösterilen Widgetlerdir.
Fotolar kendi telefonuma aittir.
üarkadaşım başlığı acarken belle için desende bizde burda kara kara ya bana neden gelmiyo diye uğraşmasak.!!!!!
Arkadaşım sana katılıyorum belle uygulamasının anna yüklü cihazlarda ne işi var zaten ikide bir belle deyip durmasınlarü
c6-01 annaya kuruldu belle güncellemesi olduğu bir ihtimal kesin değil hem belle uygulaması olduğunu nerden çıkardınız kesin olarak açıklayan bir konu yok
daha fazla uzamasın bu BELLE uygulaması değildir ANNa ya kurulmuştur.
arkadaşım başlığı acarken belle için desende bizde burda kara kara ya bana neden gelmiyo diye uğraşmasak.!!!!!
ü
c6-01 annaya kuruldu belle güncellemesi olduğu bir ihtimal kesin değil hem belle uygulaması olduğunu nerden çıkardınız kesin olarak açıklayan bir konu yok
daha fazla uzamasın bu BELLE uygulaması değildir ANNa ya kurulmuştur.
C7 N8 C6-01 hepsine geldi bazılarına gelmemiş olabilir yurt dışı cihazıdır ürün kodu farklıdır yazılım sürümü farklıdır bunun birçok nedeni var oldumu şimdi?sen anlamıyorsun sanırım ben belle diye ısrar etmiyorm bu güncelleme C7 anna ya gelmedi azıcık forumda gez kaç kişi konu açmış bana neden gelmedi ye....
nedne gelmedi varmı bi yorumun onlarınkide anna anca kabadayı kabadayı cevap verin başka bi iş yok geldimi geldi.
ama nelere geldi nelere gelmedi bilgi verene terslenin.konuya tepki verene konusunu silin.
ne güzel forum ya
ne halin varsa gör o zaman dostum laftan anlamıyorsuntamam resimler belli değil ben sinirlendim belle demişim
AMA C7 ANNAYA KURAN VARMI.
elimde 3 tane c7 anna var olmadı yani update gelmedi artı bana nedne gelmedi diye konu acan arkadaşlar var.
varmı bi fikrin neden gelmedi onlara...
----------Eklendi @ 23:30:36 ---------- Yazıldı @ 23:29:19 ----------
lan adam gibi konuş senle bi ..... gecerim nasıl gecilir görürsün ben ne diyorum sen ne diyosun kes dahada cevap vermeycem yazdığın söze...
tamam resimler belli değil ben sinirlendim belle demişim
AMA C7 ANNAYA KURAN VARMI.
elimde 3 tane c7 anna var olmadı yani update gelmedi artı bana nedne gelmedi diye konu acan arkadaşlar var.
varmı bi fikrin neden gelmedi onlara...
----------Eklendi @ 23:30:36 ---------- Yazıldı @ 23:29:19 ----------
lan adam gibi konuş senle bi ..... gecerim nasıl gecilir görürsün ben ne diyorum sen ne diyosun kes dahada cevap vermeycem yazdığın söze...
Bak o olabilir işte ama N8 ve C6 yurt içi geldiC7 yurt içi telefonlara gelmedi.neredenmi biliyorum turkcell bayısım.....
Sattığım telefonu biliyorum en azından.....
Tamam uzatmayalım kardeş bence yarın yüklersin güncellemeyiya onu sen deseydin genel bi başlık konusu secip yazmasaydın....
----------Eklendi @ 23:38:33 ---------- Yazıldı @ 23:37:33 ----------
laftan anlarım ama söyleyen daşşak maşşak demezse derse de bi bakarım adammı diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?