LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

artist2537

artist2537

Üye
Pacman rom'u deneyen var mı ?

artist2537

artist2537

Üye
pacman romu denedim belki sadece bende oluyordur bilmiyorum geri tuşu işlevsiz kaldı çalışmadı bıraktım..
slimbean romu denedim android klavye çalışmadı durmadan android klavye durdu hatası verrdi.
en iyi cm10.1 beta 6 valla sorunsuz ;)

relentless34

Üye
pacman romu denedim belki sadece bende oluyordur bilmiyorum geri tuşu işlevsiz kaldı çalışmadı bıraktım..
slimbean romu denedim android klavye çalışmadı durmadan android klavye durdu hatası verrdi.
en iyi cm10.1 beta 6 valla sorunsuz ;)
Ben slimbean romu denedim bende oyle bi sorun olmadi.tam bi temizle yapmadan kurdunuz belki ondan olabilir.

artist2537

artist2537

Üye
AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu arada bi kac hafta romlari guncellemeyecegim. Yaklasik 1-2 hafta kadar. Gec olmamasi umidiyle. Ama sorunuzu cevaplayabilirim. Cunku telefondan konu cok zor duzenleniyor ondan gec olacak malesef.

artist2537

artist2537

Üye
Pac-man rom beta 3 çıkmış. nasıl acaba dün beta 2 beni sinir etmişti :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bu arada bi kac hafta romlari guncellemeyecegim. Yaklasik 1-2 hafta kadar. Gec olmamasi umidiyle. Ama sorunuzu cevaplayabilirim. Cunku telefondan konu cok zor duzenleniyor ondan gec olacak malesef.
aytu pacman romu nasıl kurdun ?? bende kurarken error 0 diye bi hata veriyor diğer romları kurar gibi kuruyorum ama hata veriyor yüklemiyor ??

- - - Eklendi - - -

slimbean romu yükledim telefonum mesaj geliyo mesaj atmıyor ???

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Pac-man rom beta 3 çıkmış. nasıl acaba dün beta 2 beni sinir etmişti :)

- - - Eklendi - - -

aytu pacman romu nasıl kurdun ?? bende kurarken error 0 diye bi hata veriyor diğer romları kurar gibi kuruyorum ama hata veriyor yüklemiyor ??

- - - Eklendi - - -

slimbean romu yükledim telefonum mesaj geliyo mesaj atmıyor ???

Slimbeande sorun yok ben kiz arkadasimla yazismistim.
Pac mani normal kurdum yani hic sorun cikarmadi cwm surumunden olabilirmiki acep ?

artist2537

artist2537

Üye
Slimbeande sorun yok ben kiz arkadasimla yazismistim.
Pac mani normal kurdum yani hic sorun cikarmadi cwm surumunden olabilirmiki acep ?

mesaj işini halletim.. bilemiyoırum artık valla iki kere denedim iki sürümünde de pacman hata verdi.

artist2537

artist2537

Üye
1100 ghzlik 4.3 sistemler için kernel çıktı... denedim oluyor ;)

artist2537

artist2537

Üye
AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi

relentless34

Üye
1.1 ghz stabil midir acaba? L5 için hep 1 ghz stabil dendi bugüne kadar.ve riski de olabilir bence hemen 1.1 ghz yapmayın.

- - - Eklendi - - -

deep sleep çalışıyormuş ve antutu 3D grafik testinde 150+ puan sağlamış bu kernel.yakında 4.2 için de çıkacakmış.

- - - Eklendi - - -

ama pinkflozd birkaç oyunda denemiş ve herhangi bir değişiklik olduğunu fark etmediğini söylemiş.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
1.1 ghz stabil midir acaba? L5 için hep 1 ghz stabil dendi bugüne kadar.ve riski de olabilir bence hemen 1.1 ghz yapmayın.

- - - Eklendi - - -

deep sleep çalışıyormuş ve antutu 3D grafik testinde 150+ puan sağlamış bu kernel.yakında 4.2 için de çıkacakmış.

- - - Eklendi - - -

ama pinkflozd birkaç oyunda denemiş ve herhangi bir değişiklik olduğunu fark etmediğini söylemiş.

Heralde stabildir cunku eski kernelinde 1.1ghz pek stabil degildi restart atiyodu. Zaten kerneli kurdum oyle kaldi. Daha 1.1ghz ye cikarmadim.

Üst Alt