alperwan
Üye
çok hoşuma gitti bu çok yaratıcı
Harikulade
çok hoşuma gitti bu çok yaratıcı
Pacman rom'u deneyen var mı ?
tmm eyvallahBen denedim. Biraz yavas isliyo gibi hocam. Simdilik bekleyelim ama super rom.
Ben slimbean romu denedim bende oyle bi sorun olmadi.tam bi temizle yapmadan kurdunuz belki ondan olabilir.pacman romu denedim belki sadece bende oluyordur bilmiyorum geri tuşu işlevsiz kaldı çalışmadı bıraktım..
slimbean romu denedim android klavye çalışmadı durmadan android klavye durdu hatası verrdi.
en iyi cm10.1 beta 6 valla sorunsuz![]()
Ben slimbean romu denedim bende oyle bi sorun olmadi.tam bi temizle yapmadan kurdunuz belki ondan olabilir.

aytu pacman romu nasıl kurdun ?? bende kurarken error 0 diye bi hata veriyor diğer romları kurar gibi kuruyorum ama hata veriyor yüklemiyor ??Arkadaslar bu arada bi kac hafta romlari guncellemeyecegim. Yaklasik 1-2 hafta kadar. Gec olmamasi umidiyle. Ama sorunuzu cevaplayabilirim. Cunku telefondan konu cok zor duzenleniyor ondan gec olacak malesef.
Pac-man rom beta 3 çıkmış. nasıl acaba dün beta 2 beni sinir etmişti
- - - Eklendi - - -
aytu pacman romu nasıl kurdun ?? bende kurarken error 0 diye bi hata veriyor diğer romları kurar gibi kuruyorum ama hata veriyor yüklemiyor ??
- - - Eklendi - - -
slimbean romu yükledim telefonum mesaj geliyo mesaj atmıyor ???
Slimbeande sorun yok ben kiz arkadasimla yazismistim.
Pac mani normal kurdum yani hic sorun cikarmadi cwm surumunden olabilirmiki acep ?
Rom managerden cwmyi guncellemesaj işini halletim.. bilemiyoırum artık valla iki kere denedim iki sürümünde de pacman hata verdi.
nasıl yapacagım onuRom managerden cwmyi guncelle
Telle alakasi yok .img da hata var kimsede yuklenmiyo. Bekliyoruz.nasıl yapacagım onu
1100 ghzlik 4.3 sistemler için kernel çıktı... denedim oluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ne demekSagolasin hocam![]()

ne demek
- - - Eklendi - - -
slimbean beta 2 ve 1100 ghzlik kernelle telefonu ilk defa bu kadar stabil görüyorum ya menü geçişleri süper hızlı ve seri![]()

1.1 ghz stabil midir acaba? L5 için hep 1 ghz stabil dendi bugüne kadar.ve riski de olabilir bence hemen 1.1 ghz yapmayın.
- - - Eklendi - - -
deep sleep çalışıyormuş ve antutu 3D grafik testinde 150+ puan sağlamış bu kernel.yakında 4.2 için de çıkacakmış.
- - - Eklendi - - -
ama pinkflozd birkaç oyunda denemiş ve herhangi bir değişiklik olduğunu fark etmediğini söylemiş.