LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

relentless34

Üye
Aynen insallah 10.1 stable ciksinda kullansak oyun oynanmiyor.

Oyun oynanmıyor derken hic mi acmiyo yoksa oyunu kapatiyo mu hemen?

- - - Eklendi - - -

Unutmadan v20f ile google play dergiler ve google play kitaplar geliyor ancak bu özellikler ülkemizde çalışmıyor.ayrıca google play müzik güncelleniyor ama ben yeni sürümünü beğenmedim play müziğin.

alperwan

Üye

- - - Eklendi - - -

aynen hocam super ama iste gelistirilmeyecek heralde pecancm 10.2 kamerasi icin aldi. ama belki gelistirilir.
@aytu menude klasor olusturabiliyor musun slim rom da ? Ve uygulamalari istedigin gibi siralayabiliyor musun?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
@aytu menude klasor olusturabiliyor musun slim rom da ? Ve uygulamalari istedigin gibi siralayabiliyor musun?

nova launcher var hepsi oluyordur heralde.trebuchet yok.

- - - Eklendi - - -

Oyun oynanmıyor derken hic mi acmiyo yoksa oyunu kapatiyo mu hemen?

- - - Eklendi - - -

Unutmadan v20f ile google play dergiler ve google play kitaplar geliyor ancak bu özellikler ülkemizde çalışmıyor.ayrıca google play müzik güncelleniyor ama ben yeni sürümünü beğenmedim play müziğin.

hem acmiyor hemde acilirken kapaniyor ornek asphalt 7 stokta aciliyor cyanogende hayir. prince of persia yeni cikan oyunu oda stokta acildi cyanogende acilmadi bi kac oyunda var hatirlamiyorum.

relentless34

Üye
sd kartta olunca açmıyo oyunları cm.onu kontrol ettiniz mi?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
sd kartta olunca açmıyo oyunları cm.onu kontrol ettiniz mi?

sd kartta derken sd karta tasimayimi diyorsunuz ???

- - - Eklendi - - -

yok canim hic dokunmuyorum onlari. nereye kurduysa orda. sende asphalt 7 aciliyomu cm10.1'de ??

relentless34

Üye
Ben asphalt 7`yi denemedim hic

- - - Eklendi - - -

Uygulama bilgilerine girip bakin telefona taşı secenegi varsa telefona tasiyin

artist2537

artist2537

Üye
CM 10.2 alpha 2 çıktı

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
CM 10.2 alpha 2 çıktı

sagolun hocam gun icerisinde konuya ekleyecem.

- - - Eklendi - - -

Cyanogenmod 10.2 Beta 2 Eklendi
Changelog:

• Fixed camera
  • Fixed offline charging reboots
  • Updated cm source

- - - Eklendi - - -

bu arada dostlar. L7'yede Böyle Ölümüne rom dolusu bir konu açıcam izmire dönünce baya bi aynı bunun gibi kapsamlı bi rom konusu acıcam....

relentless34

Üye
Framaroot linki çalışmıyor güncelleyin lütfen.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
En kisa zamanda yenilecek.

- - - Eklendi - - -

Link yenilendi sadece ek olarak url eklemis onu duzelttim.

relentless34

Üye
Arkadaşlar gpu overclock yaptimmm!!!!! :D

relentless34

Üye
4.1.2 kernel flaşladim.Gpu 400 mhz`e kadar cikiyor ama lanet program ayarlari kaydetmiyor (franco kernel updater) voltage control ve set cpu da gpu overclock ayari yok.baska bi program bulursam cok iyi olucak.

- - - Eklendi - - -

Malesef cihaz gpu oc desteklemiyor.

alperwan

Üye
ya beyler bi sorunum var bi yardımcı olun , az once telefonun hafıza kartını çıkarıp taktım medya taramayı yaptı yarım saat kullandım sonra 2-3 dakkada bir kendi kendine medya tarama yapıyor bi turlu cozemedim

- - - Eklendi - - -

antutuda test sonuclarında sd card write ve read degerleri 0 olarak gozukuyor

relentless34

Üye
ya beyler bi sorunum var bi yardımcı olun , az once telefonun hafıza kartını çıkarıp taktım medya taramayı yaptı yarım saat kullandım sonra 2-3 dakkada bir kendi kendine medya tarama yapıyor bi turlu cozemedim

- - - Eklendi - - -

antutuda test sonuclarında sd card write ve read degerleri 0 olarak gozukuyor
Sd kartı bicimlendirmeyi dene

- - - Eklendi - - -

Hafiza karti pat diye cikarilmaz :D

- - - Eklendi - - -

Pacman 4.3 cikmis.guzel bi calisma olmus.bence geliştirildikce harika bir rom olacak.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Sd kartı bicimlendirmeyi dene

- - - Eklendi - - -

Hafiza karti pat diye cikarilmaz :D

- - - Eklendi - - -

Pacman 4.3 cikmis.guzel bi calisma olmus.bence geliştirildikce harika bir rom olacak.

onuda eklerim yakinda. bizim telefona masallah cok rom cikiyor. abimde sola var 4.2.2'nin yapimini kesmisler hep yeni telefonlara calisyolarmis.

relentless34

Üye
onuda eklerim yakinda. bizim telefona masallah cok rom cikiyor. abimde sola var 4.2.2'nin yapimini kesmisler hep yeni telefonlara calisyolarmis.
L5 cok satilan bi cihaz dolayisiyla kullanicisi da cok oldugu icin boyle.ne guzel iste :D

- - - Eklendi - - -

Slimbean beta 2 ve evervolv 3.3 alpha 1 de cikmis :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
L5 cok satilan bi cihaz dolayisiyla kullanicisi da cok oldugu icin boyle.ne guzel iste :D

- - - Eklendi - - -

Slimbean beta 2 ve evervolv 3.3 alpha 1 de cikmis :D

yavas cikartin abi ya.. !! :) neyse bi ksc saate evervolv slimbean ve pacman all in one i ekleyecegim bazi gereksizleri silecem. netin yolunu tutalim.

- - - Eklendi - - -

Evervolv , Pac-Man all in one ve SLİMBEAN EKLENDİ.

relentless34

Üye
çok hoşuma gitti bu çok yaratıcı :D

Üst Alt