AzizBasgan
Üye
Bi yenilik var mıdır sizce? Denesek mi?
Bilmiyorumki.
- - - Eklendi - - -
Turkiye 20C ile ispanyadaki e610 20f arasinda 21 mb fark var. Ne olabilirki ? (Turkiye 382 mb ispanya 361 mb)
Bi yenilik var mıdır sizce? Denesek mi?
merak ettim indiriyorum şu an.deneyip yazarım buraya bi değişiklik varsa.Bilmiyorumki.
- - - Eklendi - - -
Turkiye 20C ile ispanyadaki e610 20f arasinda 21 mb fark var. Ne olabilirki ? (Turkiye 382 mb ispanya 361 mb)
o değil de kdz flaşlamama rağmen hiçbir veri, ayar vb. silinmedi olduğu gibi duruyo
telefon e610 oluyo ve nfc desteği geliyo.(nfc türkiye'de kullanılamıyor.) bir de framaroot v1.4.1 ile root atılmıyor.merak ettim indiriyorum şu an.deneyip yazarım buraya bi değişiklik varsa.
- - - Eklendi - - -
sadece remote call service güncellmesi var başka bi şey yoko değil de kdz flaşlamama rağmen hiçbir veri, ayar vb. silinmedi olduğu gibi duruyo
telefon e610 oluyo ve nfc desteği geliyo.(nfc türkiye'de kullanılamıyor.) bir de framaroot v1.4.1 ile root atılmıyor.
- - - Eklendi - - -
bu arada rootlu kdz buldum.kurmak isteyen olursa kursun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
20f root kdz flaşlayınca Superuser kuruyor.
Yanlis hatirlamiyorsam google play music farki o. Turkiye icin jelly bean gelmeden once baska ulkelerin romlarini kullanmistim google play music yoktu diye hatirliyorumBilmiyorumki.
- - - Eklendi - - -
google play müzik mevcutYanlis hatirlamiyorsam google play music farki o. Turkiye icin jelly bean gelmeden once baska ulkelerin romlarini kullanmistim google play music yoktu diye hatirliyorum

sen de geçtin en sonunda stockaBu arada offline sarj etme (tel kapali iken sarj olmamasi) sorunu duzeltmisler denemedim stocktayim cyanogende oyun oynanmiyor.
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar xda da dolaniyodum adamin biri l7'e slimbean cikarmis 4.3 ve kamerasi calisiyo pecancm reyizde bunu l5 e yapmis denemis ve kamera calisiyor belki slimbean 4.3 gelebilir l5'e belki ama daha net bisey yok
harbiden oyun oynanmıyo cyanogende.Ben demiştim PecanCM çok tıkantı 10.1'de de 10.2'de de.Artık farklı romlara yöneliyor.mesajını yeni fark ettim kusura bakma.bu kdz daha iyi gibi geldi bana.menü geçişlerinde tr kdzden daha iyi bence.çok az takılma oldu bende, şu ana kadar da hiç kasma olmadı.daha stabil.bunu deneyin derim.Bilgilendirme ici sagol peki menu gecislerinde veya hic benchmark a filan soktunmu telefonu ?

612'ye 20f cikarsa hic kuskusuz yukleyecem valla.sen de geçtin en sonunda stockaharbiden oyun oynanmıyo cyanogende.Ben demiştim PecanCM çok tıkantı 10.1'de de 10.2'de de.Artık farklı romlara yöneliyor.
- - - Eklendi - - -
mesajını yeni fark ettim kusura bakma.bu kdz daha iyi gibi geldi bana.menü geçişlerinde tr kdzden daha iyi bence.çok az takılma oldu bende, şu ana kadar da hiç kasma olmadı.daha stabil.bunu deneyin derim.
yükler yüklemez antutu testi yapıcaktım ama acil işim çıktı yapamadım.bunlar da antutu sonuçları
grafiklerde artış var.2bini geçtim sonunda
benim cihaz en yüksek antutu sonucunu bu kdz ile almış oldu.bunu deneyin beyler.tavsiye![]()
Performans nasil ? Bi kac ss atabilir misin ?Suanda 4.3 slim rom dayim harbi slimrom 260 mb bos ram gordum tabi uyg. Kurunca azalacak onlar.kamerada calisiyo sensorlerde sorunsuz bluetooth calismiyo isimede yaramaz. Yani meraktan kurmak isteyen kurabilir 95mb zip.
Suanda 4.3 slim rom dayim harbi slimrom 260 mb bos ram gordum tabi uyg. Kurunca azalacak onlar.kamerada calisiyo sensorlerde sorunsuz bluetooth calismiyo isimede yaramaz. Yani meraktan kurmak isteyen kurabilir 95mb zip.
sıfır uygulama ile 260 mb boş ram çok iyi L5 için.harbiden slim rom'muş hesıfır uygulama ile 260 mb boş ram çok iyi L5 için.
- - - Eklendi - - -
aynen hocam super ama iste gelistirilmeyecek heralde pecancm 10.2 kamerasi icin aldi. ama belki gelistirilir.

işimiz PecanCM'ye kaldıysa![]()
Bu arada CM 10.2 alpha 2 yakinda cikiyor.Bu arada CM 10.2 alpha 2 yakinda cikiyor.

toparlayacak gibi inşallah hadi bakalım![]()
aynen öyle ufak tefek sorunlar kaldı artık.Aynen kamera sorunuda bittigine gore diger sorunlara ugrassin 10.2'de gunluk kullanima uygun olsun.
aynen öyle ufak tefek sorunlar kaldı artık.