LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi

relentless34

Üye
Bilmiyorumki.

- - - Eklendi - - -

Turkiye 20C ile ispanyadaki e610 20f arasinda 21 mb fark var. Ne olabilirki ? (Turkiye 382 mb ispanya 361 mb)
merak ettim indiriyorum şu an.deneyip yazarım buraya bi değişiklik varsa.

- - - Eklendi - - -

sadece remote call service güncellmesi var başka bi şey yok :D o değil de kdz flaşlamama rağmen hiçbir veri, ayar vb. silinmedi olduğu gibi duruyo :D telefon e610 oluyo ve nfc desteği geliyo.(nfc türkiye'de kullanılamıyor.) bir de framaroot v1.4.1 ile root atılmıyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada rootlu kdz buldum.kurmak isteyen olursa kursun.

- - - Eklendi - - -

20f root kdz flaşlayınca Superuser kuruyor.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
merak ettim indiriyorum şu an.deneyip yazarım buraya bi değişiklik varsa.

- - - Eklendi - - -

sadece remote call service güncellmesi var başka bi şey yok :D o değil de kdz flaşlamama rağmen hiçbir veri, ayar vb. silinmedi olduğu gibi duruyo :D telefon e610 oluyo ve nfc desteği geliyo.(nfc türkiye'de kullanılamıyor.) bir de framaroot v1.4.1 ile root atılmıyor.

- - - Eklendi - - -

bu arada rootlu kdz buldum.kurmak isteyen olursa kursun.

- - - Eklendi - - -

20f root kdz flaşlayınca Superuser kuruyor.

Bilgilendirme ici sagol peki menu gecislerinde veya hic benchmark a filan soktunmu telefonu ?

alperwan

Üye
Bilmiyorumki.

- - - Eklendi - - -

Turkiye 20C ile ispanyadaki e610 20f arasinda 21 mb fark var. Ne olabilirki ? (Turkiye 382 mb ispanya 361 mb)
Yanlis hatirlamiyorsam google play music farki o. Turkiye icin jelly bean gelmeden once baska ulkelerin romlarini kullanmistim google play music yoktu diye hatirliyorum

relentless34

Üye
Yanlis hatirlamiyorsam google play music farki o. Turkiye icin jelly bean gelmeden once baska ulkelerin romlarini kullanmistim google play music yoktu diye hatirliyorum
google play müzik mevcut

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada offline sarj etme (tel kapali iken sarj olmamasi) sorunu duzeltmisler denemedim stocktayim cyanogende oyun oynanmiyor. :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar xda da dolaniyodum adamin biri l7'e slimbean cikarmis 4.3 ve kamerasi calisiyo pecancm reyizde bunu l5 e yapmis denemis ve kamera calisiyor belki slimbean 4.3 gelebilir l5'e belki ama daha net bisey yok

relentless34

Üye
Bu arada offline sarj etme (tel kapali iken sarj olmamasi) sorunu duzeltmisler denemedim stocktayim cyanogende oyun oynanmiyor. :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar xda da dolaniyodum adamin biri l7'e slimbean cikarmis 4.3 ve kamerasi calisiyo pecancm reyizde bunu l5 e yapmis denemis ve kamera calisiyor belki slimbean 4.3 gelebilir l5'e belki ama daha net bisey yok
sen de geçtin en sonunda stocka :D harbiden oyun oynanmıyo cyanogende.Ben demiştim PecanCM çok tıkantı 10.1'de de 10.2'de de.Artık farklı romlara yöneliyor.

- - - Eklendi - - -

Bilgilendirme ici sagol peki menu gecislerinde veya hic benchmark a filan soktunmu telefonu ?
mesajını yeni fark ettim kusura bakma.bu kdz daha iyi gibi geldi bana.menü geçişlerinde tr kdzden daha iyi bence.çok az takılma oldu bende, şu ana kadar da hiç kasma olmadı.daha stabil.bunu deneyin derim.

yükler yüklemez antutu testi yapıcaktım ama acil işim çıktı yapamadım.bunlar da antutu sonuçları

grafiklerde artış var.2bini geçtim sonunda :D
benim cihaz en yüksek antutu sonucunu bu kdz ile almış oldu.bunu deneyin beyler.tavsiye :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
sen de geçtin en sonunda stocka :D harbiden oyun oynanmıyo cyanogende.Ben demiştim PecanCM çok tıkantı 10.1'de de 10.2'de de.Artık farklı romlara yöneliyor.

- - - Eklendi - - -

mesajını yeni fark ettim kusura bakma.bu kdz daha iyi gibi geldi bana.menü geçişlerinde tr kdzden daha iyi bence.çok az takılma oldu bende, şu ana kadar da hiç kasma olmadı.daha stabil.bunu deneyin derim.

yükler yüklemez antutu testi yapıcaktım ama acil işim çıktı yapamadım.bunlar da antutu sonuçları

grafiklerde artış var.2bini geçtim sonunda :D
benim cihaz en yüksek antutu sonucunu bu kdz ile almış oldu.bunu deneyin beyler.tavsiye :D
612'ye 20f cikarsa hic kuskusuz yukleyecem valla.

Buarada denemek isteyen olursa slimbean 4.3'u l5'te http://d-h.st/qHL link bunu eklemicem anakonuya simdilik.

alperwan

Üye
Hepiniz dogru yolu buluyosunuz :D stock rom en iyisi ;)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Suanda 4.3 slim rom dayim harbi slimrom 260 mb bos ram gordum tabi uyg. Kurunca azalacak onlar.kamerada calisiyo sensorlerde sorunsuz bluetooth calismiyo isimede yaramaz. Yani meraktan kurmak isteyen kurabilir 95mb zip.

alperwan

Üye
Suanda 4.3 slim rom dayim harbi slimrom 260 mb bos ram gordum tabi uyg. Kurunca azalacak onlar.kamerada calisiyo sensorlerde sorunsuz bluetooth calismiyo isimede yaramaz. Yani meraktan kurmak isteyen kurabilir 95mb zip.
Performans nasil ? Bi kac ss atabilir misin ?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
genel olarak hizli ama ara sira kasmalar var ki zaten xda da filan konusu acilmis degil suanda. yani hicbi sekilde devami gelmeyecek. belki gelir ama simdilik yok.

relentless34

Üye

harbiden slim rom'muş he :D sıfır uygulama ile 260 mb boş ram çok iyi L5 için.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

harbiden slim rom'muş he :D sıfır uygulama ile 260 mb boş ram çok iyi L5 için.

aynen hocam super ama iste gelistirilmeyecek heralde pecancm 10.2 kamerasi icin aldi. ama belki gelistirilir.

Üst Alt