LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

alperwan

Üye
Beyler telefonum yaklasik 24 saattir pilde fakat pil kullaniminda 14 saat yaziyor , neden olabilir fikri olan var mi

- - - Eklendi - - -

Yardim istiyoruz cevap veren yok forum tenhalasti

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler telefonum yaklasik 24 saattir pilde fakat pil kullaniminda 14 saat yaziyor , neden olabilir fikri olan var mi

- - - Eklendi - - -

Yardim istiyoruz cevap veren yok forum tenhalasti
Hic bir bilgim yok fakat sarj ederken saat ilerlemiyo diye dusunuyorum. pek bakmiyorum oyle seylere.

• Beğen
Tepkiler: hyavuzas

alperwan

Üye
Hic bir bilgim yok fakat sarj ederken saat ilerlemiyo diye dusunuyorum. pek bakmiyorum oyle seylere.
Bilginiz olsun sarji fulledikten sonra batterystats.bin dosyasini silmek pilde kullanim suresini uzatiyor

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi

alperwan

Üye
Ciddimisin eger dogruysa super bir bilgi tesekkurler. Bu bin dosyasi nerde.

Data/system. Yani ben oyle gozlemledim bu bateri istatistiklerini sifirliyor bende yaklasik 7-8 saat ek sure sagladi

- - - Eklendi - - -

Root explorerdan silebilirsin

- - - Eklendi - - -

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Data/system. Yani ben oyle gozlemledim bu bateri istatistiklerini sifirliyor bende yaklasik 7-8 saat ek sure sagladi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

eyvallah sagolasın

- - - Eklendi - - -

Evet beyler süper paylaşımım geldi Cyanogenmod 10.2 4.3.0 gelmiştir :D

- - - Eklendi - - -

paranoid android 3.60+ (4.2.2 ) koyucaktım açılmıyormuş telefon düzeltilmemiş ondan koymadım düzeldiği anda koyacagım

alperwan

Üye
Deneyen arkadaslar goruslerini bildirirse cok iyi olur

artist2537

artist2537

Üye
eyvallah sagolasın

- - - Eklendi - - -

Evet beyler süper paylaşımım geldi Cyanogenmod 10.2 4.3.0 gelmiştir :D

- - - Eklendi - - -

paranoid android 3.60+ (4.2.2 ) koyucaktım açılmıyormuş telefon düzeltilmemiş ondan koymadım düzeldiği anda koyacagım
ooo süper deneyen var mı ?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Telefon pre-alpha'dan mı bilinmez resmen ölüyor :D 4.3'ü sakın kurmayın kasmadan geberiyor :D

murat574

Üye
Arkadaşlar pes 2012 kurabilen varmı bu telefona.Kuran varsa nasıl kurduğunu söyleyebilirmi

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Bence 4.3 kullanamayacaz , bu cihaza fazla gelebilir
hele bi betaları çıksın anlaşılacak pre-alpha oldugu için kasıyor diyorum ben. İnşallah 4.3'tede kasmalar giderilir. Zaten büyük ihtimal 5.0 çıktıgında cyanogen oda gelicektir elbet. yani sürüm sıkıntısı yok arkadaşlar :D

- - - Eklendi - - -

EDİT: Yöneticilere Birtanecik İsteğim Ve Teşekkür Notum. (Çok UZUN :D )
Düzeltmeler Silinmeler Yapıldı.

alperwan

Üye
Ya beyler bu tarayici cok ram tuketiyor ya 10-15 dakika araliksiz tarayicida gezsem kapatiyor kendini

artist2537

artist2537

Üye
folfol322

folfol322

Üye
Hakkaten şu konunun yukarda güncel olarak kalması gerek sürekli bi aşağı bi yukarı salıncak oldu konu :D Adminler sabitleyin şunu :D Lütfen :P

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Yarın akşam Memlekete gidiyorum inşallah bi sorun çıkmazsa. Forumda olamayacagım. ki izmire geri dönmem 4 haftayı bulacak gibi duruyor bu yüzden lütfen bilgilerinizi buraya mesajlara yazarsanız süper olur. ben sonradan konuya ekleyeceğim.

Mskrc

Mskrc

Üye
Thnks

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üst Alt