Hic bir bilgim yok fakat sarj ederken saat ilerlemiyo diye dusunuyorum. pek bakmiyorum oyle seylere.Beyler telefonum yaklasik 24 saattir pilde fakat pil kullaniminda 14 saat yaziyor , neden olabilir fikri olan var mi
- - - Eklendi - - -
Yardim istiyoruz cevap veren yok forum tenhalasti
Bilginiz olsun sarji fulledikten sonra batterystats.bin dosyasini silmek pilde kullanim suresini uzatiyorHic bir bilgim yok fakat sarj ederken saat ilerlemiyo diye dusunuyorum. pek bakmiyorum oyle seylere.
Bilginiz olsun sarji fulledikten sonra batterystats.bin dosyasini silmek pilde kullanim suresini uzatiyor
Ciddimisin eger dogruysa super bir bilgi tesekkurler. Bu bin dosyasi nerde.
eyvallah sagolasınData/system. Yani ben oyle gozlemledim bu bateri istatistiklerini sifirliyor bende yaklasik 7-8 saat ek sure sagladi
- - - Eklendi - - -
Root explorerdan silebilirsin
- - - Eklendi - - -
Root explorerdan silebilirsin

ooo süper deneyen var mı ?eyvallah sagolasın
- - - Eklendi - - -
Evet beyler süper paylaşımım geldi Cyanogenmod 10.2 4.3.0 gelmiştir
- - - Eklendi - - -
paranoid android 3.60+ (4.2.2 ) koyucaktım açılmıyormuş telefon düzeltilmemiş ondan koymadım düzeldiği anda koyacagım
Telefon pre-alpha'dan mı bilinmez resmen ölüyor4.3'ü sakın kurmayın kasmadan geberiyor
![]()

Hahaha bi yerden sonra boyle olacagi belliydi![]()
Bence 4.3 kullanamayacaz , bu cihaza fazla gelebilirBi beta surumleri ciksin ozaman gorecez tam olarak kasiyomu kasmiyomu.
hele bi betaları çıksın anlaşılacak pre-alpha oldugu için kasıyor diyorum ben. İnşallah 4.3'tede kasmalar giderilir. Zaten büyük ihtimal 5.0 çıktıgında cyanogen oda gelicektir elbet. yani sürüm sıkıntısı yok arkadaşlarBence 4.3 kullanamayacaz , bu cihaza fazla gelebilir

)UC browser kullan kardeşim bence kendi tarayıcısından daha iyi ve stabilYa beyler bu tarayici cok ram tuketiyor ya 10-15 dakika araliksiz tarayicida gezsem kapatiyor kendini

UC browser kullan kardeşim bence kendi tarayıcısından daha iyi ve stabil![]()