LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

ugurs00

Üye
merhaba. öncelikle cahilliğimi mazur görün arkadaşlar. l5 kullanıyorum ve ilk android telefonum. root ve rom konularına o kadar yabancıyım ki neresinden başlasam bilemiyorum. internette yaptığım araştırmalara dayanarak her telefonun yapılışı farklı sanırım. bir de kernel diye bir şey var. bana sıfırdan başlayabileceğim detaylı anlatamın olduğu konuların linklerini atarsanız sevinirim.

alperwan

Üye
Beyler kafama bisey takildi , ben bu supersu'yu titanium backup ile kaldirsam root kalkmis olur mu ?

bnerdem

bnerdem

Üye
arkadaşlar nasıl, memnun musunuz romdan? görüşlerinize göre bu gece kurmayı düşünüyorum da :)

alperwan

Üye
arkadaşlar nasıl, memnun musunuz romdan? görüşlerinize göre bu gece kurmayı düşünüyorum da :)

Rom gercekten hizli , baya hizli. Cozunurluk 10 daki gibi degil daha net. Ama menuyu duzenleyemiyorsun , menude klasor olusturamiyorsun , ana ekranda oluyor ama , bir de dosya yoneticisinde bellek karti yok , root modunda girebiliyorsun ama o da biraz karisik. Bu iki sey disinda rom gayet basarili kurmani tavsiye ederim

bnerdem

bnerdem

Üye
Rom gercekten hizli , baya hizli. Cozunurluk 10 daki gibi degil daha net. Ama menuyu duzenleyemiyorsun , menude klasor olusturamiyorsun , ana ekranda oluyor ama , bir de dosya yoneticisinde bellek karti yok , uzman modunda girebiliyorsun ama o da biraz karisik. Bu iki sey disinda rom gayet basarili kurmani tavsiye ederim
tamamdır bir deneyelim o zaman :)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır bir deneyelim o zaman :)
bide sdcard0 klasörünün içinde birdaha 0 diye klasör var onu silin boşuna mb kaplıyor.
Bellek Kartı yoktan kastınız sd kartı görmüyo diyorsanız yanılıyorsunuz File Manager'ı açın General'ı açıp Access Mode'dan Root Accsess mode'u seçin sonra gelen superuser seçeneğini kabul edin. Sonra yukarda stroge yazıyo sdcard1 'i seçerseniz sd kartı görmüş oluyor.

alperwan

Üye
bide sdcard0 klasörünün içinde birdaha 0 diye klasör var onu silin boşuna mb kaplıyor.
Bellek Kartı yoktan kastınız sd kartı görmüyo diyorsanız yanılıyorsunuz File Manager'ı açın General'ı açıp Access Mode'dan Root Accsess mode'u seçin sonra gelen superuser seçeneğini kabul edin. Sonra yukarda stroge yazıyo sdcard1 'i seçerseniz sd kartı görmüş oluyor.
Gelismis modda girebiliyosun dedim zaten o kismi biliyorum. Fakar orda da storage yi secip ondan sonra girebiliyosun , direk sdcard ve external sd olarak gosterse daha iyi olur

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Gelismis modda girebiliyosun dedim zaten o kismi biliyorum. Fakar orda da storage yi secip ondan sonra girebiliyosun , direk sdcard ve external sd olarak gosterse daha iyi olur

he ozamansa aynen keşke olaydı.

alperwan

Üye
arkadaşlar bi sorunum var çözebilen olursa çok makbule geçer. şimdi ben v20c kullanıyorum telefon yarım saat falan kilitli kalınca kilidi açıyorum wi fi baglı gozukuyor fakat internete tıkladıgımda 1 sn gidip geri geliyor ondan sonra normal kullanıyorum burda bi sorun yook fakat bu telefon kilitliyken bana whatsappdan veya messengerdan gelen mesajlar gelmiyor kilidi açıp whatsappa girdiğimde veya messenger a girdiğimde bu mesajlar geliyor. örnegin whatsppda bi konusmaya tıkladıgımda wi fi gene 1 sn kapanıp geliyor ondan sonra mesaj geliyor yok mu bunun çözümü ? (gelişmiş ayarlarda wi fi kilit modundayken daima açık sorun bu degil)

alperwan

Üye
Yok mu yardim edecek

- - - Eklendi - - -

Modemi degistirdim sorun cozuldu , zyxel marka modemlerde boyle oluyor

artist2537

artist2537

Üye
Bize 4.3 güncellemesi gelir mi ? :D

alperwan

Üye
Acaba lg 4.2.2 yayinlar mi