alperwan
Üye
Geldi mi telefonun![]()
Iyi hayirli olsun. Benim anlamadigim anakarti yaktigin halde nasi garanti kapsaminda islem yaptiklariGeldi. 10.1'i de kurdum.

Iyi hayirli olsun. Benim anlamadigim anakarti yaktigin halde nasi garanti kapsaminda islem yaptiklari![]()
bekliyoruzz dört gözle aziz burakİki yalan attim tamamdir. Zaten cwm vs. Seylerin kurulu oldugunu anlayamiyacaklardi.
- - - Eklendi - - -
Cyanogen 10.1 pre beta 4 cikti sabah ekliyorum changelog la beraber
- - - Eklendi - - -
4200 kisi bakmis konuya diyorum bunu da ust konu yapsak ?????

İki yalan attim tamamdir. Zaten cwm vs. Seylerin kurulu oldugunu anlayamiyacaklardi.
- - - Eklendi - - -
Cyanogen 10.1 pre beta 4 cikti sabah ekliyorum changelog la beraber
- - - Eklendi - - -
4200 kisi bakmis konuya diyorum bunu
da ust konu yapsak ?????

Ne uydurdun soylede basimiza gelirse aynisini soyleyelim![]()
Bu islerden anlamamDedim adama bu telefona gore resmi guncelleme gelmis bende bu islerden anlamadigim icin lg nin kendi sitesinde surumu nasil kuracagina dahir bi rehber var onlarin hepsini hatasiz yaptim ama telefon bir daha acilmadi.

yenilikler ne öyle pek fazla fark yoksa beta 3'le boşuna yüklemeyeliz aziz burak ?Cyanogenmod 10.1 BETA 4.1 Çıktı
pek bi değişiklik yoksa kurmayalım boşuna ne gibi değişiklikler var ?
Kucuk stabilite duzeltmelrri daha hizli oldugu yaziyo. 4u kurun onda baya bi gelisme var 4.1 i kurmayin.
- - - Eklendi - - -
4.1i koymadim pek bi farki yok beta 4'te takilin...
1 ghzlik kernel beta 4'te işe yaramıyor sanırım çünkü beta 4 ü kurdum peşine kerneli kurayım dedim telefonu açtım yukledikten sonra tel siyah ekranda kalıyor açılmıyor ? kernel işe yaramıyor mu ?

1 ghzlik kernel beta 4'te işe yaramıyor sanırım çünkü beta 4 ü kurdum peşine kerneli kurayım dedim telefonu açtım yukledikten sonra tel siyah ekranda kalıyor açılmıyor ? kernel işe yaramıyor mu ?
- - - Eklendi - - -
telefon açılmayınca türkiye kdzsi yükledim anasını satim şimdide lg yazısında takılı kaldı dönüp dönüp duruyo ikikere yükledim hala aynı nasıl kurtulcam ben![]()
Demekki beta 4 te kerneli yukseltmisler. Siyah ekranda kalmasinin sebebi o. Yeni kernel cikana kadar bekletelefon açıldı da şimdi ben cm beta 4 yükleyeceğim de kernel çalışmayacak mı gene sen denedin mi 1 ghzlik kerneli beta 4te ?
tamam öle yapacagız artık. beta 4 ü yükleyeyim ben sadece o zamanDemekki beta 4 te kerneli yukseltmisler. Siyah ekranda kalmasinin sebebi o. Yeni kernel cikana kadar bekle

Beta 4'te zaten kerneli eklediler ama 1GHZ lik olan değil sonradan yeni kernel eklendi yine 800mhz olan.tamam öle yapacagız artık. beta 4 ü yükleyeyim ben sadece o zaman![]()
Beta 4'te zaten kerneli eklediler ama 1GHZ lik olan değil sonradan yeni kernel eklendi yine 800mhz olan.
- - - Eklendi - - -
PACMAN ROM 4.2.2 Eklenmiştir.