LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Iyi hayirli olsun. Benim anlamadigim anakarti yaktigin halde nasi garanti kapsaminda islem yaptiklari :)

İki yalan attim tamamdir. Zaten cwm vs. Seylerin kurulu oldugunu anlayamiyacaklardi.

- - - Eklendi - - -

Cyanogen 10.1 pre beta 4 cikti sabah ekliyorum changelog la beraber

- - - Eklendi - - -

4200 kisi bakmis konuya diyorum bunu da ust konu yapsak ?????

artist2537

artist2537

Üye
İki yalan attim tamamdir. Zaten cwm vs. Seylerin kurulu oldugunu anlayamiyacaklardi.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

4200 kisi bakmis konuya diyorum bunu da ust konu yapsak ?????
bekliyoruzz dört gözle aziz burak :)

alperwan

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

4200 kisi bakmis konuya diyorum bunu
da ust konu yapsak ?????

Ne uydurdun soylede basimiza gelirse aynisini soyleyelim :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Ne uydurdun soylede basimiza gelirse aynisini soyleyelim :D

Dedim adama bu telefona gore resmi guncelleme gelmis bende bu islerden anlamadigim icin lg nin kendi sitesinde surumu nasil kuracagina dahir bi rehber var onlarin hepsini hatasiz yaptim ama telefon bir daha acilmadi.

alperwan

Üye
Dedim adama bu telefona gore resmi guncelleme gelmis bende bu islerden anlamadigim icin lg nin kendi sitesinde surumu nasil kuracagina dahir bi rehber var onlarin hepsini hatasiz yaptim ama telefon bir daha acilmadi.
Bu islerden anlamam :D :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogen 10.1 Pre Beta 4'ü vercektimki BETA 4 Gelmiş bile. konuya eklendi.

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 10.1 BETA 4.1 Çıktı

artist2537

artist2537

Üye
pek bi değişiklik yoksa kurmayalım boşuna ne gibi değişiklikler var ?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
pek bi değişiklik yoksa kurmayalım boşuna ne gibi değişiklikler var ?

Kucuk stabilite duzeltmelrri daha hizli oldugu yaziyo. 4u kurun onda baya bi gelisme var 4.1 i kurmayin.

- - - Eklendi - - -

4.1i koymadim pek bi farki yok beta 4'te takilin...

artist2537

artist2537

Üye
Kucuk stabilite duzeltmelrri daha hizli oldugu yaziyo. 4u kurun onda baya bi gelisme var 4.1 i kurmayin.

- - - Eklendi - - -

4.1i koymadim pek bi farki yok beta 4'te takilin...

1 ghzlik kernel beta 4'te işe yaramıyor sanırım çünkü beta 4 ü kurdum peşine kerneli kurayım dedim telefonu açtım yukledikten sonra tel siyah ekranda kalıyor açılmıyor ? kernel işe yaramıyor mu ?

- - - Eklendi - - -

1 ghzlik kernel beta 4'te işe yaramıyor sanırım çünkü beta 4 ü kurdum peşine kerneli kurayım dedim telefonu açtım yukledikten sonra tel siyah ekranda kalıyor açılmıyor ? kernel işe yaramıyor mu ?

telefon açılmayınca türkiye kdzsi yükledim anasını satim şimdide lg yazısında takılı kaldı dönüp dönüp duruyo ikikere yükledim hala aynı nasıl kurtulcam ben :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

telefon açılmayınca türkiye kdzsi yükledim anasını satim şimdide lg yazısında takılı kaldı dönüp dönüp duruyo ikikere yükledim hala aynı nasıl kurtulcam ben :D

Telefona hard reset at volume kisma power ve orta tuse bas titredigi zaman sadece orta tuse 1 kere daha basili tut bekle

artist2537

artist2537

Üye
telefon açıldı da şimdi ben cm beta 4 yükleyeceğim de kernel çalışmayacak mı gene sen denedin mi 1 ghzlik kerneli beta 4te ?

alperwan

Üye
telefon açıldı da şimdi ben cm beta 4 yükleyeceğim de kernel çalışmayacak mı gene sen denedin mi 1 ghzlik kerneli beta 4te ?
Demekki beta 4 te kerneli yukseltmisler. Siyah ekranda kalmasinin sebebi o. Yeni kernel cikana kadar bekle

artist2537

artist2537

Üye
AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
tamam öle yapacagız artık. beta 4 ü yükleyeyim ben sadece o zaman :)
Beta 4'te zaten kerneli eklediler ama 1GHZ lik olan değil sonradan yeni kernel eklendi yine 800mhz olan.

- - - Eklendi - - -

PACMAN ROM 4.2.2 Eklenmiştir.

artist2537

artist2537

Üye
Beta 4'te zaten kerneli eklediler ama 1GHZ lik olan değil sonradan yeni kernel eklendi yine 800mhz olan.

- - - Eklendi - - -

PACMAN ROM 4.2.2 Eklenmiştir.

1 ghzlik eklenmeyecek mi yani ?

Üst Alt