LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi

folfol322

folfol322

Üye
Biraz saçma gelebilir ama, şu flashlama olayını biraz anlatabilir misiniz? KDZ Upload programı ile KDZ ler tamam da bu CM 10.1 için tam olarak ne yapmam gerek? bi kaç yerde dolandım, dosyaları indiği şekilde telefon hafızasına atın vs.. bir kaç şey gördüm ama yine de pek istediğim bilgiyi alamadım.
Özetle kısaca açıklayabilir misiniz? yüklemeyi yapayım ben de

-----

Clockworkmod kurmakla ilgili bişiler buldum nette, son yarım saattir bekliyorum :D bi fikri olan vaa mı :D

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Biraz saçma gelebilir ama, şu flashlama olayını biraz anlatabilir misiniz? KDZ Upload programı ile KDZ ler tamam da bu CM 10.1 için tam olarak ne yapmam gerek? bi kaç yerde dolandım, dosyaları indiği şekilde telefon hafızasına atın vs.. bir kaç şey gördüm ama yine de pek istediğim bilgiyi alamadım.
Özetle kısaca açıklayabilir misiniz? yüklemeyi yapayım ben de

-----

Clockworkmod kurmakla ilgili bişiler buldum nette, son yarım saattir bekliyorum :D bi fikri olan vaa mı :D

İlk Sayfada Bootloader ve CWM Kurulumu ile ilgili yazı var. Root'u yapmayıda ihmal etmeyin.

folfol322

folfol322

Üye
hemen bakıyorum, ama yine de burda sorcam bişiler :D

alperwan

Üye
Arkadaslar ben bu mod of stock roma gappsi nereden bulabilirim link verebilir misiniz ?

folfol322

folfol322

Üye
İlk sayfada var (-_-) 8 saniye bekletiyo sadece

bu arada CWM yi kurabildin mi sen ?

alperwan

Üye
İlk sayfada var (-_-) 8 saniye bekletiyo sadece

bu arada CWM yi kurabildin mi sen ?

Ilk sayfadaki 4.2.2 ye gore ben 4.1.2 ye gore ariyorum. Bende cwm 4 aydir var zaten :)

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/lg/lg-e610-e612-e615-bootloader-kilidini-kaldirma-10-778603.html

Bu konudakileri yap , yalniz indirdigin dosyalari e610 a gore indir bunlari yaptiktan sonra rom manageri indirip cwmyi guncelle

folfol322

folfol322

Üye
yaa ben çok denedim, hatta birebir uygulayarak kurdum hiç sorun yaşamadım kurarken ve kurmadan önce e610 v20A kurmuştum. ama nedense yine de yapamadım -_-) yani CWM açılmıyo.. sabah 8 den beri deniyorum artık sıkıldım bıraktım ben de walaa :P

alperwan

Üye
yaa ben çok denedim, hatta birebir uygulayarak kurdum hiç sorun yaşamadım kurarken ve kurmadan önce e610 v20A kurmuştum. ama nedense yine de yapamadım -_-) yani CWM açılmıyo.. sabah 8 den beri deniyorum artık sıkıldım bıraktım ben de walaa :P

Peki indirdigin dosyalari hafiza kartina mi atiyosun telefon hafizasina mi

folfol322

folfol322

Üye
İlk olarak dahili hafızayı sonra hafıza kartını denedim :)

alperwan

Üye
Arkadaslar cmyi az once yukledim. Keske yuklemeseydim cok sacma yapmislar. Oncelikle simdeki kisileri telefona aktardim 160 kisi oldu sana 280 kisi ayni adamdan bazen 2 bazen 3 tane var. Silme gibi bi secenekte bulamadim. Bu arada sarjda buyuk sorun var. Sarja taktim 1 saatte %10 doldu. Bazen dolmuyor cekip takmak zorunda kaliyorum. Ama tuketmeye gelince masallah . galiba yarin orjinal roma donus yapicam.

seyamkk

seyamkk

Üye
Garip bende dediklerinin hiçbiri olmuyordu rehbere simden atınca hiçbir sorun olmuyordu

seyamkk

seyamkk

Üye
Bu arada bendede 1 ghz oldu :)

alperwan

Üye
Aslinda verdigin temayla birlikte cok hos oldu kullanmak istiyorum ama icime sinmeyen yanlari var

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogen 10.1 de hafiza kartına uygulama atılıyomu

alperwan

Üye
Cyanogen 10.1 de hafiza kartına uygulama atılıyomu

Onu denemedim hic. 1 saat once yazsan denerdim. Su an orjinal romu yukledim , bidaha cm yuklemeyi dusunmuyorum fakat sorulari olan olursa elimden geldigince yardim ederim

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Onu denemedim hic. 1 saat once yazsan denerdim. Su an orjinal romu yukledim , bidaha cm yuklemeyi dusunmuyorum fakat sorulari olan olursa elimden geldigince yardim ederim

telefon gelsin kendim bakarım..

Üst Alt