Cok sagol kardesimBuyur Kerdeş 3 büyük cihazın teması hepsi sana feda olsun :beer:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız--- HTC One
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız--- Sony Xperia Z
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız---Samsung Galaxy S4

Cok sagol kardesim![]()
Cyanogenmod 10.1 Beta 3 Eklendi...
Ozaman indirmeye gerek yok ben zaten x-plore kullanıyorum
Simdi baktimda gercekteb ust duzey bi programmis
Telefona romu kurdum da telefon 15 dkdır CyanogenMod ekranında duruyor dönüyo doğru yolda mıyım ?
valla hafıza kartını sildim telefonda fabrika ayarlarına döndürdüm ? yanlış mı yaptım ki ?15 dakika fazla bir sure. 7-8 dakika icinde acilmasi gerek normalde. Telefonu sifirladin degil mi ?

içimde kaldı bende yuklemek istiyorum arkadaş ya
nasıl silmem gerekiyor sd ve telefon hafızasını onu söylesede olur yaaa 
valla hafıza kartını sildim telefonda fabrika ayarlarına döndürdüm ? yanlış mı yaptım ki ?
- - - Eklendi - - -
valla hafıza kartını sildim telefonda fabrika ayarlarına döndürdüm ? yanlış mı yaptım ki ?
- - - Eklendi - - -
eeee şimdi ben napim ? nasıl eskiye döneyim hala bu dönüyo ekranda
- - - Eklendi - - -
Telefona tekrar kdz yükledim allah rızası için sunun kurulumunu biri anlatsın yaaiçimde kaldı bende yuklemek istiyorum arkadaş ya
nasıl silmem gerekiyor sd ve telefon hafızasını onu söylesede olur
yaaa![]()
eyvallah hemen yapıyorummmBak cwmye girdikten sonra once wipe factory reset yap sonra wipe cache partition yap en son advanced den wipe dalvik cache yap sonra cmyi kur

bi şey daha sorcam cmyi ve gaapsi nereye atim hafıza kartına mı dahili hafızaya mıeyvallah hemen yapıyorummm![]()

Cwmden manuel olarak wipe factory reset wipe cache partition yapman lazimbeyler telefona hard reset atarken recovery mode a geçti napmalıyım ?
eyvallah hemen yapıyorummm
- - - Eklendi - - -
bi şey daha sorcam cmyi ve gaapsi nereye atim hafıza kartına mı dahili hafızaya mı![]()
hımm tmmm deneyeyim bakayım yaparsam yazarımCwmden manuel olarak wipe factory reset wipe cache partition yapman lazim
- - - Eklendi - - -
Hafiza kartina. Sonra cwmde install rom dedikten sonra external storageyi seciceksin

cmyi kurdum telefonu tekrar başlattım açıldı şimdi gaapsi de aynı şekilde mi kurcam o son dedğini anlamadım yaaahımm tmmm deneyeyim bakayım yaparsam yazarım![]()

Evet gappsida ayni sekilde kurucaksinhımm tmmm deneyeyim bakayım yaparsam yazarım
- - - Eklendi - - -
cmyi kurdum telefonu tekrar başlattım açıldı şimdi gaapsi de aynı şekilde mi kurcam o son dedğini anlamadım yaaa![]()
tmm kardeşEvet gappsida ayni sekilde kurucaksin
- - - Eklendi - - -
Ama gappsi kurmadan once wipeleri yapmana gerek yok

allah razı olsun kardeşim sonunda her şeyi yaptımm cm 10.1 artık bende de kurulu teşekkürlertmm kardeş![]()

tmm kardeş
- - - Eklendi - - -
allah razı olsun kardeşim sonunda her şeyi yaptımm cm 10.1 artık bende de kurulu teşekkürler![]()