LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

seyamkk

seyamkk

Üye
Buyur Kerdeş 3 büyük cihazın teması hepsi sana feda olsun :beer::)

--- HTC One

--- Sony Xperia Z

---Samsung Galaxy S4

alperwan

Üye
Buyur Kerdeş 3 büyük cihazın teması hepsi sana feda olsun :beer::)

--- HTC One

--- Sony Xperia Z

---Samsung Galaxy S4
Cok sagol kardesim :)

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 10.1 Beta 3 Eklendi...

alperwan

Üye
Ilk sayfada yazilan ingilizce yaziya gore galiba dosya yoneticisi exti goruyor artik

- - - Eklendi - - -

Eger exti goruyorsa benim icin kalan tek sorun menude duzenleme yapabilme :D

seyamkk

seyamkk

Üye
Ozaman indirmeye gerek yok ben zaten x-plore kullanıyorum

artist2537

artist2537

Üye
Telefona romu kurdum da telefon 15 dkdır CyanogenMod ekranında duruyor dönüyo doğru yolda mıyım ?

alperwan

Üye
Telefona romu kurdum da telefon 15 dkdır CyanogenMod ekranında duruyor dönüyo doğru yolda mıyım ?

15 dakika fazla bir sure. 7-8 dakika icinde acilmasi gerek normalde. Telefonu sifirladin degil mi ?

artist2537

artist2537

Üye
valla hafıza kartını sildim telefonda fabrika ayarlarına döndürdüm ? yanlış mı yaptım ki ?

- - - Eklendi - - -

15 dakika fazla bir sure. 7-8 dakika icinde acilmasi gerek normalde. Telefonu sifirladin degil mi ?
valla hafıza kartını sildim telefonda fabrika ayarlarına döndürdüm ? yanlış mı yaptım ki ?

- - - Eklendi - - -

eeee şimdi ben napim ? nasıl eskiye döneyim hala bu dönüyo ekranda :D

- - - Eklendi - - -

Telefona tekrar kdz yükledim allah rızası için sunun kurulumunu biri anlatsın yaa :D içimde kaldı bende yuklemek istiyorum arkadaş ya :) nasıl silmem gerekiyor sd ve telefon hafızasını onu söylesede olur yaaa :D

hawking

Üye
beyler telefona hard reset atarken recovery mode a geçti napmalıyım ?

alperwan

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

eeee şimdi ben napim ? nasıl eskiye döneyim hala bu dönüyo ekranda :D

- - - Eklendi - - -

Telefona tekrar kdz yükledim allah rızası için sunun kurulumunu biri anlatsın yaa :D içimde kaldı bende yuklemek istiyorum arkadaş ya :) nasıl silmem gerekiyor sd ve telefon hafızasını onu söylesede olur
yaaa :D

Bak cwmye girdikten sonra once wipe factory reset yap sonra wipe cache partition yap en son advanced den wipe dalvik cache yap sonra cmyi kur

alperwan

Üye
beyler telefona hard reset atarken recovery mode a geçti napmalıyım ?
Cwmden manuel olarak wipe factory reset wipe cache partition yapman lazim

- - - Eklendi - - -

eyvallah hemen yapıyorummm :D

- - - Eklendi - - -

bi şey daha sorcam cmyi ve gaapsi nereye atim hafıza kartına mı dahili hafızaya mı :)

Hafiza kartina. Sonra cwmde install rom dedikten sonra external storageyi seciceksin

artist2537

artist2537

Üye
Cwmden manuel olarak wipe factory reset wipe cache partition yapman lazim

- - - Eklendi - - -

Hafiza kartina. Sonra cwmde install rom dedikten sonra external storageyi seciceksin
hımm tmmm deneyeyim bakayım yaparsam yazarım :)

- - - Eklendi - - -

cmyi kurdum telefonu tekrar başlattım açıldı şimdi gaapsi de aynı şekilde mi kurcam o son dedğini anlamadım yaaa :(

alperwan

Üye

- - - Eklendi - - -

cmyi kurdum telefonu tekrar başlattım açıldı şimdi gaapsi de aynı şekilde mi kurcam o son dedğini anlamadım yaaa :(
Evet gappsida ayni sekilde kurucaksin

- - - Eklendi - - -

Ama gappsi kurmadan once wipeleri yapmana gerek yok

seyamkk

seyamkk

Üye
tmm kardeş :)

- - - Eklendi - - -

allah razı olsun kardeşim sonunda her şeyi yaptımm cm 10.1 artık bende de kurulu teşekkürler :)

Aramıza hoşgeldin bu arada konutu kuran arkadaş'a rica etsekte temaları konu başına eklesek

Üst Alt