Güncel oyunları çalıştıran telefonlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
S2 şu an bütçene en uygun ve süper bir telefon android sevmesemde o bütçeye istediğin özelliklere uyan tek telefon sanırım yani oyunları kusursuz açar ama biraz daha biriktirebilirsen madem oyun seviyorsun S3 al derim aralarında çok fark var ve S3 daha şık ama kendi tercihin.

GoW Deimos

GoW Deimos

Üye
Bence lg optimus 4x hd al s2 hatta s3 üstünde bir telefon bnce fiyatta çok uygun

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
512 MB RAM Adreno 205 çok dayanacağını sanmıyorum modern combat 4 calıştırmaz.

- - - Eklendi - - -

1100 bulursak en iyi tercih bu olacak galiba.

Şu ana kadar hiç bir oyunda hiç bir problem yaşamadım most wanted ıda çalıştırmaz diyorsunuz takır takır oynatıyor.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler fakat site hakkında bilgisi olan var mıdır ?

pRime.

pRime.

Üye
galaxy s2 sikletindeki her cihaz en son cihazların çalıştırdığı oyunları rahatça çalıştırır.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler s2 en ucuz vatandan 1.249 buldum ordan alabilirim o zaman.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Vatan iyidir problem o zaman alabilirsin.

caglar9726

caglar9726

Üye
bence 900TL ye Htc Desire X al
768 Ram
4.0 Inch ekran
Çift Çekirdekli DualCore işlemci
Yeterli olacaktır fakar internet sitelerine güvenme eğer ucuza s2 bulursan 2.tecihimdir.

BlaCkMaGiC05

Üye
Aga bak o kadar para biriktirmişsin.Tamam s2 muhteşem telefon ama biraz daha para biriktirip s3 al aralarında çok fark var s3 almanı şiddetle öneririm. :sopa:

- - - Eklendi - - -

Aga bak o kadar para biriktirmişsin.Tamam s2 muhteşem telefon ama biraz daha para biriktirip s3 al aralarında çok fark var s3 almanı şiddetle öneririm. :sopa:

+1 ben s2 önermiyorum, daha fazla para ekleyemem diyosan xperia p bakabilirsin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt