Yardım Güncel Olmayan Yazılıma Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Güncel Olmayan Yazılıma Güncelleme
Beyler bugün ipod touch 5 aldım. Kutudan 7.0.4 ile çıktı. Güncellemek istiyorum fakat şu anda ios8 sorunlu olduğu için bir şekilde 7.1.2'ye güncelleme imkanım var mı? Bilgisayarlı bilgisayarsız farketmez.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hiç sanmıyorum :hmmm imzalar kapandı diye biliyorum tabletlerden telefonlardan farkı olmadığını biliyorum .

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sanmıyorum :hmmm imzalar kapandı diye biliyorum tabletlerden telefonlardan farkı olmadığını biliyorum .

İmzalar downgrade için kapanmadı mı? yani 8'den 7'ye dusuremem biliyorum ama 7.0.4'ten 7.1.2'ye yukseltemezmiyim? Yazılımı indirip itunes'dan shift'e basili tutup falan atsam?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
listede indirme hala mevcut ancak sorun çıkarır mı bilmiyorum

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
listede indirme hala mevcut ancak sorun çıkarır mı bilmiyorum

Yarın deneyeceğim. Aklıma sadece o yol geliyor. Bir de ios8'e jb ne zaman çıkar bi fikrin var mı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yarın deneyeceğim. Aklıma sadece o yol geliyor. Bir de ios8'e jb ne zaman çıkar bi fikrin var mı?
8.0.2 sürümünde de hatalar var, bir stabil güncelleme daha gelir diye düşünüyorum. Çok sürmez ama güncelleme sonrası illaki çıkar :oke:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
8.0.2'de hata varsa bile 7.1.2 deki eksikliklerden daha önemli olacağını sanmıyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim :oke:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Teşekkürler cevapların için :)
Ne gibi eksiklik?

Bir sürü şey eklendi. Benim kullanımıma göre iOS 8.0.2 de hata yok. Belki 3G kapatma olsa güzel olabilirdi. Ama klavye ekleme, kamera özellikleri, grayscale, kullanım detayları, kilit ekranı küçük font vb. Bunlar sizin hata dediklerinizden daha önemli.

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Bir sürü şey eklendi. Benim kullanımıma göre iOS 8.0.2 de hata yok. Belki 3G kapatma olsa güzel olabilirdi. Ama klavye ekleme, kamera özellikleri, grayscale, kullanım detayları, kilit ekranı küçük font vb. Bunlar sizin hata dediklerinizden daha önemli.

Bilgisayardan denedim 7.1.2 yüklemeyi sonuç alamadım. Şu anda 8.0.2'ye güncelliyorum. Ilginiz için teşekkürler.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederiz sorun çözüldüğüne göre konu :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt