__xXx__
Üye
sınıf arkadaşım karambolde ayağını bi savurdu işimi bitirdikım vurdu ayagına
sınıf arkadaşım karambolde ayağını bi savurdu işimi bitirdikım vurdu ayagına
elbette birgün dizim iyileşecek elbette birgün yine onunla hali sahaya maça gideceğim ışte o zaman öyle bir tekme atacağım ki bacağı kökünden kopacakona slm söle çok kızdım şimdi bak
yok be ablacan esra abla küfür etmezhahaesra uyuyo bu arada şunu uyandırsammı bi dedlilik yapyp ama küfür yemekte istemıyorum şimdi
aynen tatlım ben küfür edeni ve etmeyi sevmemyok be ablacan esra abla küfür etmez

evet yaaa geçmek bilmedi..nobet nasıldı bugece de sabah olmadı
beeengünaydın arkadaşlar gece çalışan var mi benim gibi

ablacan birşey soracağım sen hangi hastahane de çalışıyorsunaynen tatlım ben küfür edeni ve etmeyi sevmem----------Eklendi @ 23:07:20 ---------- Yazıldı @ 23:05:17 ----------evet yaaa geçmek bilmedi..----------Eklendi @ 23:08:27 ---------- Yazıldı @ 23:07:20 ----------beeen
![]()
ben hastanede diilim canım.bi fabrikada işyeri hemşireliği yapıyorum neden sordunablacan birşey soracağım sen hangi hastahane de çalışıyorsun

sordum maksat muhabbetben hastanede diilim canım.bi fabrikada işyeri hemşireliği yapıyorum neden sordun![]()
Gunaydin AblaGünaydin tavuklar, horozlarArtik memnunum yaşamaktan..Sabah erkenden kalktigim zaman siz varsiniz.Gündüz, işim var, arkadaşlarim,gece, yildizlar var, maxıcep var
![]()

Günaydin tavuklar, horozlarArtik memnunum yaşamaktan..
Sabah erkenden kalktigim zaman siz varsiniz.Gündüz, işim var, arkadaşlarim,gece, yildizlar var, maxıcep var![]()
off ya offff