gülmekten yarılacaksınız :D
Metin MF Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: hiç gülemedim. Genişletmek için tıkla ... olabilir herkesin hoşlandığı şeyler farklıdır
-qarapapaq-' Alıntı: hiç gülemedim. Genişletmek için tıkla ... olabilir herkesin hoşlandığı şeyler farklıdır
Invoke Üye Metin' Alıntı: olabilir herkesin hoşlandığı şeyler farklıdır Genişletmek için tıkla ... iki anlamada çıkıyor, bence biraz sıkıntılı olmuş
Metin' Alıntı: olabilir herkesin hoşlandığı şeyler farklıdır Genişletmek için tıkla ... iki anlamada çıkıyor, bence biraz sıkıntılı olmuş
Metin MF Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: iki anlamada çıkıyor, bence biraz sıkıntılı olmuş Genişletmek için tıkla ... ben de ilk başta anlamadım sonradan gülmekten öldüm
-qarapapaq-' Alıntı: iki anlamada çıkıyor, bence biraz sıkıntılı olmuş Genişletmek için tıkla ... ben de ilk başta anlamadım sonradan gülmekten öldüm
Invoke Üye Metin' Alıntı: ben de ilk başta anlamadım sonradan gülmekten öldüm Genişletmek için tıkla ... anladım ben niye anlamayım =P
Metin' Alıntı: ben de ilk başta anlamadım sonradan gülmekten öldüm Genişletmek için tıkla ... anladım ben niye anlamayım =P