Gülesin'in Özel İsteği Üzerine Yeniden My Room

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
aferin...:oke::ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
bas çok güzel :)

CanceR

CanceR

Üye
aa hiç olmadı şimdi bi gencin evi bu kadar toplumu olur ya bırak dağınık kalsın :D

dreamboys69

dreamboys69

Üye
yaw benim odamda bu aralar çok dağınık,18 yaşında yaşlı bir temizlikçi sarışın bayan aranıyor.varsa bildiğiniz irtibata geçelim.maksat odamı toparlasın:islik

POWER

POWER

Üye
Uğur uyarmadı deme kafana saksı inecek...

night98

night98

Üye
paylaşımın için sağol:)

keremerson

keremerson

Üye
yaw benim odamda bu aralar çok dağınık,18 yaşında yaşlı bir temizlikçi sarışın bayan aranıyor.varsa bildiğiniz irtibata geçelim.maksat odamı toparlasın:islik
Gülesiiiiiinnnnnnnnnnn nerdesiiinnnn uğur bişiler dioooo :islik:islik

ycg35

ycg35

Üye
bnde odamı maxicep e açmayı isterdim ama şu aralar çok dağınık şu temizlikçiden bulursanız kız kardeşini bana yollayın :) tek başıma toplayamıyorum :ss

dreamgirls

dreamgirls

Üye
allaaaaaaaahhhh... :@:@
hem 18 yaşında hem de yaşlı hem de sarışın...:box
senin o odanı ateşe veririm biliyosun dimi...:megafon:

Uğur uyarmadı deme kafana saksı inecek...
Gülesiiiiiinnnnnnnnnnn nerdesiiinnnn uğur bişiler dioooo :islik:islik

merak etmeyin, uğurun yanından geliyorum. P_O_W_E_R'ın bahsettiği saksı kendisinin kafasında parçalanmış bulunmakla beraber, bir kaç kırıkla olayı atlatmıştır. geçmiş olsun dileklerini buraya yazabilir ya da pm atabilirsiniz...:islik

leiche

leiche

Emekli Yönetici

merak etmeyin, uğurun yanından geliyorum. P_O_W_E_R'ın bahsettiği saksı kendisinin kafasında parçalanmış bulunmakla beraber, bir kaç kırıkla olayı atlatmıştır. geçmiş olsun dileklerini buraya yazabilir ya da pm atabilirsiniz...:islik

gecmiş ola D:kop:

neslein

neslein

Üye

gecmiş olsun bence ucuz atlatmış :D

Altun.

Altun.

Üye
bu kadar da toplu olunmazki abi yaa. utanıyorum kendimden.

c3r3n

c3r3n

Üye
baya derli toplu bi odaymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt