Aldatan Erkek Nasıl Davranır

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aldatan Erkek Nasıl Davranır
Aldatan erkekler her zamanki gibi davranmazlar. Değişmeye, eşlerini eleştirmeye başlarlar ve yaptıklarını haklı göstermek için çeşitli yollara başvururlar.

Dünyada Hillary Clinton’ın başına geldi, Jackie Kennedy ve hatta Prenses Diana’nın da... Türkiye’deyse Hülya Avşar dahil pek çok isim biliyoruz eşi tarafından aldatılan... Aldatılmak yeterince kötü... Ama kadınları, eşlerinin kendilerini aldatmalarından öte kıran bir şey daha var: Erkeklerin yaptıklarının üstünü örtmek için kullandıkları yalanlar.

Tabii, kadınlar arasında da aldatanlar var. Ancak kadınlar belli bir noktada erkeklerden ayrılıyor: Aldatan kadınlar eşleri şüphelenmesin ve üzülmesin diye ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Oysa erkekler bunun tam tersi bir yöntem uyguluyor. Bir ilişkileri olduğunda, eşlerine karşı olan davranışları tamamen değişiyor. Daha çok kavga çıkarıyor ve eşlerinde aslında bir zamanlar taptıkları her şeyi eleştirmeye başlıyorlar. Üstelik bu sırada bir kadının en çok önem verdiği "güven" duygusunu da söyledikleri yalanlarla altüst ediyorlar. Bakalım örnekleriyle vereceğimiz bu yalanlar ve davranış değişiklikleri neymiş ve aslında ne anlatıyormuş...Zaten artık sana hiçbir şeyi beğendiremiyorum!

Eskiden kadın televizyonun karşısında oturmak yerine dışarı çıkmak istediğinde erkek çok tepki göstermezken, artık en ufak istek karşısında bile ortalığı ayağa kaldırıyor. Sonra kadın gerçekten sinirlenmeye ve bağırıp çağırmaya başladığında, hep aynı şeyin olduğunu, karısının her şeyi abarttığını söyleyerek kendisini haklı çıkarıyor. Böylece amacına da ulaşmış oluyor! Peki, bunun arkasında yatan nedir?

Uzmanlara göre, "Erkekler kendilerini yaptıklarından ötürü kötü hissetmeye başladıklarında, eşlerinin kendilerine bağırmaları sonucunda rahatlıyorlar." Kısacası, erkekler eşleri kendilerine ne kadar çok bağırırsa, suçluluk duygularını o kadar iyi bastırmayı başarabiliyorlar. İşte erkekler bu sayede kendilerini günah keçisi olarak göstererek, eşlerini aldatmaya devam ediyorlar ve bunu yaparken de kendilerini çok haklı görüyorlar.

Sen beni anlamıyorsun!

Erkeğin eşine söyleyebileceği tipik cümlelerden biri daha... Bunu arkadaşlarının, hatta sevgilisinin yanında daha da çok açarak anlatan erkek şöyle diyebiliyor: "Uzun zamandır düşüncelerimiz birbirinden iyice farklılaşmaya başladı" ya da "Davranışlarıyla beni sıkıştırmaya ve boğmaya başladı"... Bu sözlerle erkek kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ve genç sevgililere yöneliyor.

Peki, bunun arkasında yatan nedir?

Maalesef çok da hoş olmayan bir şey: Erkekler yaşlanmaya başladıklarını düşündüklerinde kendilerini daha genç hissettiren kadınlara yöneliyorlar. Uzun yıllar çok hoşlarına giden yaşamları birden sıkıcı olmaya başlıyor. Evi temizleyen, çocuklara bakan, yemek pişiren, evde her şeyin yolunda gitmesini sağlayan kadınlar artık eşlerinin beklentilerini karşılayamaz hale geliyor.Yatakta artık her şey kötü!

Erkek aniden yatakta olup biten her şeyden eşlerini sorumlu tutmaya başlayabiliyor. Örneğin, yatağa girdiklerinde sürekli esnemeye başlamasını eşine mál etmeye çalışıyor. Ayrıca şöyle bir tezi savunuyor: "Uzun yıllar aynı evi paylaşan eşlerin cinsel hayatlarında yarı yarıya azalma görülür."

Peki, bunun arkasında yatan nedir?

Tabii, sevgiliyle cinsellik başka olur. Ancak erkekler bu durumlarda şu yanılgıya kapılırlar: Otel odalarında yaşanan o güzel anlar sadece sevgilileri sayesinde olmaz! Burada da yine iki kişiye ihtiyaç vardır. Ama bunu sadece genç sevgililerine bağlayan erkekler, çok geçmeden bu konuda da yanıldıklarını anlarlar.Kadın neredeyse boynuma atladı!

Erkek yakalandı, artık her şey ortada. Ama pes etmiyor ve buna rağmen yalan söylemeye devam ediyor. Tabii "Hayır" da diyebilirdi. Ama kadın bir anda onun boynuna atlamıştı ve "Hayır" diyememişti. Her şey bir anda oluvermişti. İşte bu noktada bile, erkekler kendilerini haklı çıkarmayı başarmaya çalışıyorlar.Peki, bunun arkasında yatan nedir?

Bu tarz yalanlara özellikle dışarıya karşı güçlü egoları olan, ancak evde eşlerinin daha baskın çıktığı erkekler başvuruyor. Bunun sonucunda erkekler ya sürekli aldatma eyleminde bulunuyorlar ya da kulağa ne kadar ters gelse de, kıskançlık krizlerine giriyorlar.
Onunla daha fazla beraber olmak gerçekten imkansızdı!

Eğer aldatma artık saklanamayacak boyutlara geldiyse, erkek dışarı karşı kendisini melek gibi göstermeye kalkışır. Böylece eşinin kendisine yasakladığı şeyleri yeniden yapabildiği için kendini masum bir karaktere bürümeye çalışır.Peki, bunun arkasında yatan nedir?

Bu durum aslında erkeklerin kendilerini dış dünyaya karşı kötü biri olarak yansıtmak istememelerinden kaynaklanır. Sevgiliye karşı da potansiyel güvenilmez adam olarak görünmek istemeyen erkekler, rahatlıkla böyle bir yalana başvururlar. Ancak gerçek biraz daha farklıdır. Erkekler bir sonraki sevgililerine de eşlerine yaptıkları aynı şeyi yapar, yani onları da aldatırlar!Sizce bu açıklamalar ne kadar doğru

Bir gecelik aldatmalardan, uzun süreli ilişkilere... Erkekler gerçekleri bilmek istemezler, kadınlar bilmek isterler.

Erkekler: Yüzde 11-Evet

Kadınlar: Yüzde 30-Evet

Eşim bir kere kendisini aldattığımı yakaladı. Artık daha dikkatli olurum.

Erkekler: Yüzde 34-Evet

Kadınlar: Yüzde 28-Evet

Yalan söyleyenlerin her zaman iyi bir hafızası olmalıdır. Bu benim için çok stresli olur.

Erkek: Yüzde 3-Evet

Kadın: Yüzde 7-Evet

Eğer eşim daha az cinsellik istiyorsa, o zaman şüphelenirim.

Erkek: Yüzde 62-Evet

Kadın: Yüzde 69-Evet

Eğer eşim beni aldattıysa ve başkalarına da bu yaptıklarını anlattıysa, o zaman ondan hemen ayrılırım.

Erkek: Yüzde 37-Evet

Kadın: Yüzde 33-Evet
 


hikmet366

hikmet366

Üye
Teşekkürler Haydar.
 
kezban yenge

kezban yenge

Üye
Daha güzel bir konu paylaşabilirdin Haydar. :tşk:
 
-efşan

-efşan

Üye
Dostum öyle kabaca yorum yapmamalısın.
Teşekkürler Byhaydar.
 

MaxiShe

Üye
Güzel paylasım olmus tesekkurler:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
marist

marist

Üye
:hmmm
 
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Ona göre davranmak lazım o zaman :hmmm
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar
 


Üst Alt