10 Yıldır ailece FATİH te oturuyoruz merak etmeyin beyin yıkama gibi şeyler hiç olmuyor. tabii burda fetullah çı çok yok ama yinede bu tür konuları özelden tartışmanızı tercih ederdim.
ναη_нσιנ∂σηк;449534' Alıntı:Ben başkalarının fikirlerine müdahale etmedim ki manyak! gösterir misin nerede müdahalem söz konusu?
Sadece dersane içerisinde olanlardan küçük bir enstantane yazdım burada. Ne var bunda saygısızlık olacak ?

başkasının fikirlerine müdahale etmiyorsan onların fikirlerini sapıtmayada hakkın yok ben senin kadar içlerinde değildim senin kadarda tanımam ama ii birisi olduğunu senden daha ii bildiğim kesin tamammı...haddin olmayan çok laflar etmişsin biraz daha özverili ol...ne kadar müslümansın bunu bilmem ama hiç bir müslümana ikinci bir ilahı var diye hitap edemezsin bırak kişiyi sen bir topluma hitap ediyon...
2. bir konu hocanın ne kötülüğünü gördün yaptırdığı okullarla okuttuğu baktığı çocuklarla senin ulaşamayacağın en yüksek yere gelmiş bir şahsiyet o kişi...
3. birgün yolun erzurumun hasankale ilçesine düşerse bu alaycı kelimeleri yanlışlıkla ağzından kaçırma...:?sl?k
şimdi gerçek yöneticilerden bir ricam olacak lütfen
böle muhterem saygıya layık kişiler aleyhinde yapılan saygısızca yorumlara engel olun...
alay konusu yapmak istiyorsalar bu ülkenin birlik ve düzenini bozmak isteyenlere karşı yapsınlar mesela
şöle
[yt]r_xV0oufqZM[/yt]

ναη_нσιנ∂σηк;451581' Alıntı:1- Özverili ol diye hitap edemezsiniz özverili olmanı beklerim demeniz gerekir saygı gereği.
2- Zorlama kötülüğü gördüm arkadaşım. İyi veya kötü beni bir yola sokmak istiyor. Ben o yolu istemiyorum bunuda belirtmeme rağmen beni zorlayamaz kimse.! Benim hayatımdır bu ona düşmez. Bana zorla namaz kıldıramaz. Benim oraya ulaşmak gibi bir gayem yok zaten merak etmeyin. Arkamdan milletin ağlamasını istemem
3- Heryerde kullanırım istediğim kelimeyi. Ölümden korkumuz yok doğru bildiğimizi heryerde söyleriz.
Gerçek yönetici derken ne demek istediniz daha çok açarsanız iyi olur? Bana karşı hakarette bulunamazsınız gerçek yöneticiler falan diye. Burada yönetim birdir. Ya hepsi vardır ya hiçbiri yoktur bu kadar açık ve net bu konu.

benim dinime inancıma saygılı olacan o zaman o kişininde seni illa namaz kılacan diye zorladğına hiç inanmıyorum
istediğin kelimeyi her yerde kullanamazsın öle kelime kullanmak tuşlara basmaya benzemez...![]()