Güle Güle Oturun yarışması ücretli mi olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Güle Güle Oturun yarışması ücretli mi olacak?
TV8 ekranlarında yeni arayüzü ve yeni ismiyle birlikte karşımıza çıkan Güle Güle Oturun yarışması ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacak merak ediliyor. Güle Güle Oturun yarışmasının ücret bilgisiyle ilgili birçok farklı bilgiye makalemizden erişebileceksiniz.

Oldukça izlenen ve talep gören yarışmalardan birisi olan Güle Güle Oturun yarışması TV8 de devam etmekte olup, eski ismine göre Evim Şahane tam ekip olarak TV8 ekranların da yayınlanmaya başlamıştır. Yarışmanın formatına göre başvuruda bulunan kişiler seçilerek yarışmanın kurallarına göre belirledikleri bir odanın değişmesini talep ederler. Bu talep doğrultusun da oda Selim Bey tarafından incelenir ve mimar olan Selim Bey ev sahibi kişinin de isteklerini dinleyerek yepyeni bir yaşam alanı yaratır. Bu dizayna Selim Bey karar verse de esas iş ustalarındır. Belirli bir süre de ustalar odayı Selim Beyin verdiği talimatlar ile değiştirir ve yepyeni hale getirirler.

Öncelikle şunu belirtelim ki Güle Güle Oturun ücretli diyerek sizden başvuru için para talep edenlere kesinlikle aldanmayın. Güle Güle Oturun tamamen ücretsizdir. Güle Güle Oturun başvuru formunu doldurmak ve yenilenen ev için kesinlikle para talep edilmemektedir.
 


Üst Alt