Güle Güle Oturun Başvuru Formu (Başvurunuzu Yapın)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Güle Güle Oturun Başvuru Formu (Başvurunuzu Yapın)
Televizyonların ünlü ismi mimar Selim Yuhay, formatı aynı olan yeni programı ile birlikte TV8 ekranlarına merhaba demeye hazırlanıyor. Selim Yuhay’ın TV 8 ekranlarına merhaba diyecek olan programı Güle Güle Oturun ismini taşıyacakken, başvurusu da oldukça kolay şekilde gerçekleştirilebilecek.

Her hafta yeni bir adrese giderek yeni bir aileye umut kapılarını açacak olan Güle Güle Oturun programının Evim Şahane’den tek farklı isminin değişiklik göstermesi olacak.


Güle Güle Oturun Başvuru Formu Nasıl Doldurulmalıdır?
Evinizin hoşuna gitmeyen bir odası olabilir, bu odayı kendi başınıza dekore etmek oldukça zor gelebilir. Ayrıca ihtiyaç sahibi de olabilirsiniz. Gelir düzeyiniz ne olursa olsun, güle güle oturun başvuru formu üzerindeki istenilen bilgileri doldurabilirsiniz. Güle güle oturun başvurusu üzerindeki bilgileri doğru bilgiler ile doldurduğunuza emin olun. Gerekirse tüm soruları cevaplayın.

Güle Güle Oturun Katılım Şartları Nelerdir?
Demin de dediğimiz gibi hoşunuza gitmeyen evin odasından herhangi biri için güle güle oturun başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu oda yatak odası, salon, oturma odası, mutfak, yatak odası, çocuk odası, antre olabilir.

Güle Güle Oturun katılım şartları arasında sadece İstanbul'da olma gibi bir zorunluluk yoktur. Daha önce Evim Şahane' de tam tersi olan bu durum Güle Güle Oturun programında ortadan kalkıyor. İstanbul, Eskişehir, Bursa, Konya, Ankara, Erzincan... Başvurduğunuz yer farketmez.
Katılım şartları arasında başvuru bilgilerini doğru ve eksiksiz girmeniz gerekmektedir.

Güle Güle Oturun Ücretli mi?
Aldığımız bilgilere göre Güle Güle Oturun programı da ücretsizdir. Başvuru yapmak ücretsiz olduğu gibi güle güle oturun tarafından düzenlenen, dekorasyonu yapılan evin masrafları TV8 kanalı tarafından karşılanmakta, dekor edilen oda size hediye edilmektedir. Başvuru için ücret talep edenlere itimat göstermeyiniz ve şikayette bulununuz
 


Üst Alt