Gül Reçeli

  • 6 Nisan 2013
  • 594 Okunma
  • 3 Cevap

  1. Malzemeler :

    Gül Reçeli:
    3 Kg Tozşeker
    6 Su B. Su
    3 Limon
    3 Avuç Gül Yaprağı
    Hazırlanışı

    Şekeri geniş ve derin bir tencerenin içine boşaltıyoruz. 6 su bardağı suyu ekliyoruz. 3 limon suyunu sıkıp ekliyoruz.


    Kaynayama başlayınca altını kısıyoruz. Gül yapraklarını ayıklayıp temizliyoruz. 30 dakika pişirdikten sonra gül yapraklarını koyuyoruz.


    5 dakika daha kaynatıp altını kapatıyoruz. Soğuduktan sonra servis ediyoruz.
     


    Yazan: Hıqh_VoLTaqe27
    Byhaydar bunu beğendi.
  2. Teşekkürler Taha
     
  3. rica ederim :tebessüm:


    - - - Eklendi - - -

    :rica:
     
Yüklüyor...
23/10/2018 - 23:43