Güiza'ya talipler arttı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güiza'ya talipler arttı!
Fenerbahçe'nin 'istenmeyen adamı' Daniel Güiza'ya teklif üstüne teklif yağmaya başladı!

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza'ya, Malaga'dan sonra şimdi de Hercules'in talip olduğu bildirildi.

La Verdad gazetesinde yer alan iddiaya göre, La Liga'ya dönmek isteyen Güiza'nın, menajeri aracılığıyla Hercules'in teklifini değerlendirdiği bildirildi.

Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan Güiza hakkında konuşan Hercules Başkanı Enrique Ortiz, Fenerbahçe görüşmelerde uçmazsa Güiza'nın işini bitirmeye hazır olduklarını açıkladı.

GÜIZA'YA ARAP KANCASI

Daha önce Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Luis Aragones'i takımın başına getirmek isteyen Malaga'nın yeni patronu Arap iş adamı Şeyh Abdullah Ben Nasser Al Thani'nin Güiza'ya özel olarak transfer etmek istediği bildirildi.

Al Thani'nin, İspanya'da sansasyonel bir transfere imza atmak için Fenerbahçe'nin karşısına para sorunu yapmadan çıkacağı belirtildi.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
14 milyon veriyomu acaba o talipler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah satılır..

haltie

haltie

Üye
piyasa kızıştırıyorlar:D

eQooo

eQooo

Üye
bencede...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
adam oynamayı bilmiyo talipleri artıyo nasıl iştir bu anlamadım ben bile onun kaçırdıgı gollerin yarısını atarım be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...