Güiza ayrılmak istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güiza ayrılmak istiyor
Fenerbahçe'de Roberto Carlos'a Daniel Güiza da eklendi. Brezilyalı futbolcunun bir "Gidiyorum", bir "Kalıyorum" şeklindeki açıklamaları sürekli dış basında yer bulurken, aynı olay Güiza'da da yaşanmaya başladı.
Daha önce "Ayrılmak istiyorum" diyen, geçen hafta ise "Bu doğru değil, kalıyorum" diye konuşan Güiza, bu kez de Cadene ser isimli İspanyol radyosuna "Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılıyorum" açıklamasını yaptı.
Haber İtalyan spor gazetesi Tuttomercato nun internet sitesinde de yer aldı. Güiza'nın radyoya "Atletico Madrid ve Villarreal'den teklif aldım. Bunları değerlendireceğim çünkü kariyerime İspanya'da devam etmek istiyorum" dediği bildirildi. Güiza'nın sezon sonunu beklemeden ligin devre arasında ayrılmak istediği de ifade edildi.
Bugünü de izinli geçiren Fenerbahçe, Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
Sarı lacivertliler'de Selçuk Şahin' in yakalandığı gribi atlattığı ve iyileşen Semih' le birlikte yarından itibaren takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı bildirildi.

• Beğen
Tepkiler: Uzmandede

'Davut

'Davut

Üye
kesin gidiyordur kesin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Keşke gitsede kurtulsak yaa..

Pegasus™

Pegasus™

Üye
durması hataydı bence guizanın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
geldiğinden beri gideceğim diyor gitsede kurtulsak dimi?

'Davut

'Davut

Üye
gelen gitsin gelen gitsin olmaz böyle........
DANİEL GONZALEZ GUİZA'YA GÜVENİM TAM BENİM

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi de Davutçuğum geldiğinden beri adam gideceğim diyor bu adamdan bize ne fayda gelir ki..

zibidi39

zibidi39

Üye
adamı bende sewıyorum gıtmesı taraftarı degılım ancak ıkı debır de bu muhabbetı yapmak canını sıkıyo adamın ve bundanda emın olun kı sezon sonuna kadar hıc bı yere gıtmıcek

'Davut

'Davut

Üye
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Gitme Güiza, çok üzülürüz.:ehe Nerede o günler. :pro:

DPool

DPool

Üye
zorla takımdamı tutacaz istiyorsa gitsin.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
guiza sevdiğim ve teknik olarak beğendiğim bir futbolcu fenerbahçenin oyun yapısı çok farklı başarılı olamadı belki ama anelka bile bu takımda başarılı olamadı van hoojdonk feyenord gibi hollandanın orta seviye bir takımından geldi ve burada çok başarılı oldu guiza eğer fenerbahçeden ayrılırsa ingiltere yada ispanyada çok başarılı olacaktır fenerbahçeye uyum sağlayamadı bu gitme haberleride yalan ispanyada kümeye oynamakmı türkiyede şampiyonluğa oynamakmı yada uefa ve şampiyonlar ligindemi oynamak

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Bencede istiyorsa gitsin adam ispanyada gol kralı oluyo türkiyeye geliyo 2 golden yukarı atamıyo :off:

exorcist

exorcist

Üye
o gitse her yerde şampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...