Eve dönüş 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pegasus™

Pegasus™

Üye
Eve dönüş 2
Fenerbahçe'de Roberto Carlos'tan sonra Daniel Güiza da takımdan ayrılacağını açıkladı. Avrupa Basınına konuşan İspanyol Golcü mutlu olmadığını ve eve döneceğini söyledi.

"Tuttomercato" internet sitesinde yer alan haberde gölcü futbolcunun İspanya'dan teklifler aldığını ve bunları değerlendirmekte kararlı olduğunu belirttiği ileri sürüldü.

Güiza'nın açıklamalarına da yer verilen haber de, İspanyol golcünün "Eve dönmeye karar verdim, Türkiye'ye transfer olmam kariyerim adına büyük bir hataydı, İspanya'dan farklı teklifler alıyorum ve eve dönmeyi çok istiyorum" sözlerine yer verildi.

Teknik direktör Daum'un Güiza'nın formsuzluğu ve sürekli mutlu olmadığını açıklaması nedeniyle yeni arayışlara girdiği ifade edildi.

Alman hocanın Kazım'dan sonra iyileşen David'i de santrfor mevkiinde oynatmayı düşündüğü belirtildi. Bilindiği gibi David Fenerbahçe'ye gelmeden önce Portekiz'de santrfor olarak da görev yapmıştı.

Fenerbahçe'de her fırsatta ayrılmak istediğini açıklayan bir başka futbolcu Roberto Carlos'un ise gitmesinin zor olduğu belirtildi.

Yılda 4 milyon euro kazanan Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe yönetiminin izin onay almış olsa bile devre arasında gitmesi halinde 2 milyon euro zarara uğrayacağı ifade edildi.

Bu arada takıma 4 gün izin veren Teknik direktör Christoph Daum'un Samandıra'da çalışmalarını sürdürdüğü, Beşiktaş maçı için özel olarak bir taktik hazırlığı içerisinde olduğu belirlendi.


Lig Tv
 


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hemen gitsin istiyorsa...
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Guiza'ya bye..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güiza'da geldiği günden beri gidiyor:)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Güiza ve R.carlos medya bir gönderemedi yahu..:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt