Güç tasarrufu hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Güç tasarrufu hakkında ?
Telefon güç moduna kendisi alıyor ? Anlamadım gitti telefonu şarjdan çıkarıyorum. Açıyorum. Ve güç tasarrufu etkinleştirildi diyor. Kapatıyorum. Cebime koyuyorum. 5-10 dakika sonra bakıyorum ki telefon güç modunda ben almadım kendisi almış ? Anlamadım. Bunu otomatik yapan ayarmı var ki ? Teşekkürler

slant1111

slant1111

Üye
Bende de bi ara şarja taktgmda güç tasarrufu modundan çıkyordu flash attm düzeldi.arada bi kafayı yiyor

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
flashı belle gelince atacam. Teşekkürler başka yorumu olan ?

KO9

KO9

Üye
baterry monitor kullanıyorsan şarj durumuna göre tasarruf moduna alma ayarı var onu %100e getirdiysen yanlışlıkla pro sürekli tasarruf moduna alnaya çalışır sen kaparsın o alır. Yoksa başka neden olur bilemicem

esatgelmedi

Üye
ayarları kurcala orada bir ayar var tasarruf moduna geçmeden önce sorulur ya da sorulmaz diye o ayarı kontrol et sorulmaz diye işaretli ise kendiliğinden tasarruf moduna geçer onu sorulur yap. batarya azalınca ekrana uyarı çıkar kabul etmezsen tasarruf moduna geçmez.

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sorunumu hallettim. :)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ayarlar >> telefon >> telefon yönetimi >> güç tasarrufu sorusunu gösterilmez yapıyoruz.

Daha sonra nokia batttery monitörü silip (veya benzeri programları) telefona res çakıyoruz. Tamamdır. :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Öncelikle ayarlar >> telefon >> telefon yönetimi >> güç tasarrufu sorusunu gösterilmez yapıyoruz.

Daha sonra nokia batttery monitörü silip (veya benzeri programları) telefona res çakıyoruz. Tamamdır. :oke:
saolasın.. aklımızda bulunsun artıkın bu sorunu yaşayan olursa :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye

aklımda bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt