Guardiola'nın kararına gelen tepkiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guardiola'nın kararına gelen tepkiler
Barcelona'da Pep Guardiola'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından birçok isim konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Twitter sayfasından bu haberi değerlendiren Gary Neville, "Guardiola'yı oluşturduğu bu takım ve oynattığı futboldan dolayı tebrik ederim. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Sihir gibi." dedi.

Hollandalı efsane Ruud Gullit ise "Guardiola'ya teşekkür etmeliyiz. Şapka çıkartıyorum. Başka bir takımda olmak onun için zor bir durum. Belki Messi'yi de yanında götürür." ifadelerini kullandı.

Katalan ekibi kaptanı Carles Puyol: Her şey için teşekkürler. Bize yol gösterdin. Kucak dolusu sevgiler.

Barcelona defans oyuncusu Gerard Pique: Zaferlerle dolu yıllar için teşekkürler. Çok mutlu zamanlardı. Ayrıca futbol derslerini unutmayacağım.

Barcelona'nın genç oyuncularından Thiago Alcantara: Sen futbolun zirvesine çıktın ve hep orada kalacaksın. Her şey için teşekküler Pep. Sana minnettarız.

Takımın yıldızlarından Cesc Fabregas: Sadece 1 sene beraber çalıştık ama çok daha uzunmuş gibi hissediyorum. Çocukluk idolüm ve hayran olduğum teknik direktör. Ayrıca Tito'ya da görevinde başarılar diliyorum. Çocukluğumdan beri beraber çalıştığım biri. Hem çok iyi biri hem de harika bir teknik adamdır.

Bir diğer yıldız futbolcu Andres Iniesta: Guardiola'ya her şey için teşekkür ediyorum. Ona en iyi şekilde veda edeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...