Guardiola kararını açıklıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Guardiola kararını açıklıyor
Barcelona'da Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da yaşanan hüsranlardan sonra Pep Guardiola'nın görevi bırakacağı yönündeki söylentiler bugün kesinlik kazanacak.

Reuters'in haberine göre bu sabah idman tesislerine gelen Guardiola, başkan Sandro Rosell ve sportif direktör AndoniZubizarreta ile yaptığı görüşme sonunda görevi bırakma kararı aldı. Deneyimli teknik adamın kararını oyuncularına açıkladıktan ve antrenmanı yaptırdıktan sonra resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Goal.comİspanya'nın muhabirlerinden Pilar Suarez de antrenman tesislerinden benzer bir bilgiyi iletti.

Guardiola'nın 13:00'te düzenleyeceği basın toplantısında kararını duyurması bekleniyor. Barça yönetimi deneyimli çalıştırıcıyı kararından vazgeçirmek için yoğun çaba sarfediyor. Guardiola'nın basın karşısına başkan Rosell ile birlikte çıkması bekleniyor.

2008'de göreve gelen Guardiola, görev süresi boyunca 13 kupa kaldırmayı başarmıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
500
DiaBLoS
Akıncı
Cevap
0
Görüntüleme
438
Akıncı
Amaru Shady
Cevap
4
Görüntüleme
762
ka_za
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
362
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
387
Haydar


Üst Alt