Guardians of the Galaxy 2 filminden ilk video geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Guardians of the Galaxy 2 filminden ilk video geldi!
Marvel'ın en eğlenceli işlerinden biri olan Guardians of the Galaxy devam filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 5 Mayıs 2017'de gösterime girecek olan filmin çekimleri geçtiğimiz günlerde sona ermiş ve bununla ilgili bir açıklama yapılarak artık montaj ve süsleme aşamasına geçildiği belirtilmişti. Bir süredir haber alamadığımız filmin ilk videosu ise geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

Filmin bu ilk videosunda ilk filmin de en sevilen şarkılarından biri olan Blue Swede - Hooked on a Feeling parçasına yer ver verilmiş. Ayrıca Baby Groot'u görmekte yüzümüzde gülümseme olmasına sebep oldu tabi ki.

İlk filmin yazar ve yönetmeni olan James Gunn'ın tekrar işin başında bulunacağı Guardians of the Galaxy Vol 2'nin oyuncu kadrosunda ilk filmden aşina olduğumuz Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Vin Diesel (Groot), Bradley Cooper (Rocket), Michael Rooker (Yondu), Karen Gillan (Nebula) ve Sean Gunn (Kraglin) gibi isimleri görüyoruz.

Bu isimlerin yanı sıra ikinci bölümde Pom Klementieff (Oldboy), Elizabeth Debicki (The Great Gatsby, Everest), Chris Sullivan (“The Knick,” The Drop) ve Kurt Russell (The Hateful Eight, Furious 7) gibi önemli isimleri de göreceğiz.

Filmin ilk video ve afişine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




Alıntı.
 


Üst Alt