GTX580 DIRECT CU II - GTX560Ti SLI

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Anakart ve işlemci seçimin çok ama çok ii bende bu ikiliği almayı düşünüyorum anakart 22nm işlemci ve ekran kartı için 3.0 destekli yani geleceğe yatırım yapmış olursun ramlar 1600mhz olmalı bence ben öle kullanacam yani... :D sakın ama sakın anakart ve işlemcini değiştirme ikiside tam f/p ürünleri allah utandırmasın çok memnun kalacaksın emin ol bu ikiliden ama slı düşünüyorsan sıkıntı yaşarsın üstteki ekran kartı ısınır ben tek kart kullandığım için sorun yaşamam ama slı yapacaksan biraz sıkıntı yaşama ihtimalin var... Selametle

Pardon benim alacağım anakart bu: Karıştırmışım...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
16@16 slı sıstemlerde 2 kart arasında 1 slot bosluk kalıyor enaz
anakartların uretımı buna uygun...
Ancak 3 slot yer kaplayan asusgtx570 la tabıkı slı yapmak cok zor yer bulmak sıkıntı

HardwarePassion

HardwarePassion

Üye
    Konu Sahibi

:kop2:

----------Eklendi @ 08:06:58 ---------- Yazıldı @ 07:49:11 ----------

elınızdek bulunan sata2 1tb harddıskı kullanın yenı harddıske gerek yok
sata2 ıle sata3 arasında pek bır fark yok hıssetmezsınız....
Elınızdekı power cok kalıtelı bır power.
650watt fazlasıyla yeter sıze...

Monıtor olarak 40" led tv yazmıssınız.
Ancak cok buyuk... :ehe ama guzel
ekran kartı olarak gtx 670 zaten gtx 580den fazla performans vaad edıyor. Ve gtx560Ti SLI olarak gtx580den daha ıyı..
Ssd konusunda corsair force gt 120gb ssd onerıyorum
kasayı keyfınıze gore begenmıssınız zaten.

Anakartı elbette g3 almanızda fayda var.
Harddısk monıtor power gıbı bılesenler mevcut bunların fıyat farkına g3 z68 anakart alabılırsınız.

Gtx470 hala elınızdeyse kullanın derım
sattıysanız 2. El temız garantılı bır ekran kartı onereyım sıze. Hem fazla para vermemıs olursunuz hemde.
Gtx 600 serısıne kenarda para kalmış olur.
[/B][/COLOR][/FONT]

----------Eklendi @ 08:51:02 ---------- Yazıldı @ 08:07:29 ----------

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=40036246

bu ılankı arkadas cok guvenılır bırısıdır...
bırcok ekrn kartı satmış hedıye etmıştir...

Ilanda bulunan asus gtx570 i alabılırsın bomba gıbı karttır...
Yada sapphıre 2gb 6950

Zotac GTX470 Amp! Edition ekran kartımı sattım ve bana ondan performanslı bir ekran kartı gerekli olduğu için bende GTX560 SLI veya GTX580 düşünmüştüm ama sizinde yorumlarınız doğrultusunda tek kart olarak GTX580 almaya karar verdim.

Link,ini verdiğin ilandaki arkadaşı tanırım ama ben bundan sonra GTX570 almam heleki bir kaç kullanıcının elinden geçmiş ve O.C. olarak zorlanmış ekran kartı almam,en güzeli sıfır olarak GTX580 alıp ilerde ihtiyaçlar doğrultusunda direk olarak GTX680,e geçerim.

Tekrardan teşekkür ederim yorumlarınız için.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Zotac GTX470 Amp! Edition ekran kartımı sattım ve bana ondan performanslı bir ekran kartı gerekli olduğu için bende GTX560 SLI veya GTX580 düşünmüştüm ama sizinde yorumlarınız doğrultusunda tek kart olarak GTX580 almaya karar verdim.

Link,ini verdiğin ilandaki arkadaşı tanırım ama ben bundan sonra GTX570 almam heleki bir kaç kullanıcının elinden geçmiş ve O.C. olarak zorlanmış ekran kartı almam,en güzeli sıfır olarak GTX580 alıp ilerde ihtiyaçlar doğrultusunda direk olarak GTX680,e geçerim.

Tekrardan teşekkür ederim yorumlarınız için.

6-7 ay sonra gtx600 serısı cıkmış olacak..

Sımdı gtx580 e o kadar para baglamak hıcte mantıklı degıl... Ustelık 2. Elden satmaya kalksanız ugrasırsınız bayagı.... Zor satarsınız.

Ancak ıdareten sımdı gtx560 Ti alın derim 6-7 ay sonra cok kolay 2. El olarak satabılecegınz bır kart..
Hatta bellı bıle olmaz 560Ti yi o zaman ben bıle alabılırım 2. El olarak sızden :oke:

bır dusunun derım.. Yarı yarıya fıyat farkları var ve 560Ti nin alıcısı cooook ben dahil
zaten 560Ti sli olarak 580 den daha fazla performansı var

HardwarePassion

HardwarePassion

Üye
    Konu Sahibi

6-7 ay sonra gtx600 serısı cıkmış olacak..

Sımdı gtx580 e o kadar para baglamak hıcte mantıklı degıl... Ustelık 2. Elden satmaya kalksanız ugrasırsınız bayagı.... Zor satarsınız.

Ancak ıdareten sımdı gtx560 Ti alın derim 6-7 ay sonra cok kolay 2. El olarak satabılecegınz bır kart..
Hatta bellı bıle olmaz 560Ti yi o zaman ben bıle alabılırım 2. El olarak sızden :oke:

bır dusunun derım.. Yarı yarıya fıyat farkları var ve 560Ti nin alıcısı cooook ben dahil
zaten 560Ti sli olarak 580 den daha fazla performansı var

Evet aslında haklısın ve bu önerini dikkate alarak şu an için GTX580 değil 2.el olarak bir GTX560 veya GTX560Ti alacağım daha sonra ise allah kısmet ederse GTX680 :oke:

Yapılan tüm yorum ve önerilere :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt