Haber GTA V’nin, PC çıkış tarihiyle ilgili yeni bir bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

tns25

tns25

Üye
:)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yeni bi bilgi yok mu sızıntı filan? gerçi artık sızıntı filan olmasın direk çıkarsınlar şunu ya net bişi söylesinler :off:

Uhops

Uhops

Üye
Çok geç kalındı ya... :bann:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Çıkarmıcak şerolar :)
çıkacak be kardeşim rockstar her seferinde aynısını yapıyor parasını kazanıyor sonra pcye çıkarıyor ilk pcye çıksa satış olmaz firma batar o yüzden benim tek temennim optimizasyonunun iyi olması max payne 3 gibi sağlam bir optimizasyonla çıkması yoksa gta 4 gibi olursa bi halta yaramaz bu oyun yani lafın kısası port değilde pcye uygun geliştirirler oyunu

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan ve -Börteçine-
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
çıkacak be kardeşim rockstar her seferinde aynısını yapıyor parasını kazanıyor sonra pcye çıkarıyor ilk pcye çıksa satış olmaz firma batar o yüzden benim tek temennim optimizasyonunun iyi olması max payne 3 gibi sağlam bir optimizasyonla çıkması yoksa gta 4 gibi olursa bi halta yaramaz bu oyun yani lafın kısası port değilde pcye uygun geliştirirler oyunu
haklısın optımızasyon gta 4 gıbı olusa tadı olmaz

Uhops

Uhops

Üye
Hala kesin bilgi yok mu ya. :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
haziranın ortasında çıkacak çok büyük ihtimal :) bu kadar geciktiğine göre kesin diğer platformlara uygunda uyarlıyorlardır :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
oyun torrent düşmüyor aslında. Düşüyor ama kırmadan düşmüyor. Skidrow, reloaded, razor, blackbox gibi oyun kıran topluluklar var. Kırıp torrentliyorlar hemen çıktığı gibi yapamıyorlar zaten çıktığı gün oynamanız zor önce kırılmasını beklemeniz var ve rockstar bu kadar bekletti kolay lokma olmayacak. Zaten dikkat ettiyseniz pes gibi oyunlar bile çıktığında bekledik reloaded skidrow falan kırdı. Mesela diğer oyunlarda öyle ancak dikkat ettiyseniz gta 4'ün sadece razor versiyonu vardı. Yine yaparsa razor yapar büyük ihtimal ama belli de olmaz reloaded kendini çok geliştirdi ve bana sorarsanız en iyi onlar kırıyor yaptıkları oyunlar sorunsuz çoğunlukla. Skidrow zaten düşman başına cr@cklerde kullandıkları dll'leri hep virüs programları virüs algılıyor :D

• Beğen
Tepkiler: gericikoyluyobaz
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
oyun torrent düşmüyor aslında. Düşüyor ama kırmadan düşmüyor. Skidrow, reloaded, razor, blackbox gibi oyun kıran topluluklar var. Kırıp torrentliyorlar hemen çıktığı gibi yapamıyorlar zaten çıktığı gün oynamanız zor önce kırılmasını beklemeniz var ve rockstar bu kadar bekletti kolay lokma olmayacak. Zaten dikkat ettiyseniz pes gibi oyunlar bile çıktığında bekledik reloaded skidrow falan kırdı. Mesela diğer oyunlarda öyle ancak dikkat ettiyseniz gta 4'ün sadece razor versiyonu vardı. Yine yaparsa razor yapar büyük ihtimal ama belli de olmaz reloaded kendini çok geliştirdi ve bana sorarsanız en iyi onlar kırıyor yaptıkları oyunlar sorunsuz çoğunlukla. Skidrow zaten düşman başına cr@cklerde kullandıkları dll'leri hep virüs programları virüs algılıyor :D
skidrowa reloadede sökmez bunlar adamlar anında kırıyorlar :)

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
oyun torrent düşmüyor aslında. Düşüyor ama kırmadan düşmüyor. Skidrow, reloaded, razor, blackbox gibi oyun kıran topluluklar var. Kırıp torrentliyorlar hemen çıktığı gibi yapamıyorlar zaten çıktığı gün oynamanız zor önce kırılmasını beklemeniz var ve rockstar bu kadar bekletti kolay lokma olmayacak. Zaten dikkat ettiyseniz pes gibi oyunlar bile çıktığında bekledik reloaded skidrow falan kırdı. Mesela diğer oyunlarda öyle ancak dikkat ettiyseniz gta 4'ün sadece razor versiyonu vardı. Yine yaparsa razor yapar büyük ihtimal ama belli de olmaz reloaded kendini çok geliştirdi ve bana sorarsanız en iyi onlar kırıyor yaptıkları oyunlar sorunsuz çoğunlukla. Skidrow zaten düşman başına cr@cklerde kullandıkları dll'leri hep virüs programları virüs algılıyor :D[/QUO aynen reloaded oyunları sorunsuz

Üst Alt