Oğuzhan
Üye
Diazla falan görüşmeye başladınmı sık bir şekilde malibu falan diyosun ortalarına gelmiş belkide geçmişsin biraz max payne 1 de oynadım dayımın pcsinde oyuna başlayınca hastaneden çıkmadım ama
Ordan görev çıkmıyo diye biliyorumhee onu yaptımyaa bişey sorcam hani bir striptiz salonu var ya orayı aldım ama ben oradan asıl para kazanıcam görev çıkmadı
Diazla görüşüyomusunuz onun evine gittinmi hiç.hee onu yaptımyaa bişey sorcam hani bir striptiz salonu var ya orayı aldım ama ben oradan asıl para kazanıcam görev çıkmadı
- - - Eklendi - - -
malibu bitti çoktan
hee onu yaptımyaa bişey sorcam hani bir striptiz salonu var ya orayı aldım ama ben oradan asıl para kazanıcam görev çıkmadı
- - - Eklendi - - -
malibu bitti çoktan
Ordan görev çıkmıyo diye biliyorum
- - - Eklendi - - -
Diazla görüşüyomusunuz onun evine gittinmi hiç.
odaya gidip dans izliyordun galiba
Oyun bitmiş o zaman eğer evde çatıştıysan bitmiş oyundondurma tükkanını da aldımo malikane çoktan benim zaten phili'in yerini de aldım gibi (para gelmiyo )
- - - Eklendi - - -
onun evi nerede şu malikane mi?
ama lance daha gebermediOyun bitmiş o zaman eğer evde çatıştıysan bitmiş oyun[video=youtube;NCIgzZU5nWI]http://www.youtube.com/watch?v=NCIgzZU5nWI[/video]
dondurma tükkanını da aldımo malikane çoktan benim zaten phili'in yerini de aldım gibi (para gelmiyo )
- - - Eklendi - - -
onun evi nerede şu malikane mi?
- - - Eklendi - - -
izle izle sıkıldımbir de ramazanda... Tövbe tövbee
Gta san andreasdaki striptizciler daha bi güzel ama
aç 20 dk kadar izliyordu galiba. Aç bırak evde takıl o kadar sonra devam et
maşallah 20 dk mı
aç 20 dk kadar izliyordu galiba. Aç bırak evde takıl o kadar sonra devam et
Gta san andreasdaki striptizciler daha bi güzel ama
Test etmiş demek
maşallah 20 dk mı
maşallah 20 dk mı
Test etmiş demek
öyle hatırlıyorum benyoksa ben mi fazla bekliyordum
GTA V de son model İnfernus la gezicez uçak ta kullanılıcak fragmanda uçak uçuyodu çünkü
Aynen öyle olacak karakterler açıklandı zaten
süper yaa
ben daha gta 3 deyim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?