GTA V Hayranları Toplanma Konusu(17.09.13)

Sponsorlu Bağlantılar

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
GTA V Hayranları Toplanma Konusu(17.09.13)

GTA V ile ilgili yorumları, yeni bilgileri, ekran görüntülerini kısaca GTA V ile ilgili her şeyi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

badmus

badmus

Üye
Onlerden Rezerve Alayim Doldururum Burayi :ehe

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
Paylaş bi şeyler ben şu an mobildeyim. GTATURK sitesinde olup biten şeyleri paylaş.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
boşuna umutlanmayın pc niz GTA IV LİBERTY CITY çift karakterli olanı kastıysa bunu açmaz bile :D

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
Benim pc GTA IV i hiç kaldırmıoki :)
Ama bu oyun için yeni pc alcam.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Benim pc GTA IV i hiç kaldırmıoki :)
Ama bu oyun için yeni pc alcam.

bende düşünüyorum ben GTA IV yarıda bıraktım ders yüzünden Liberty city ve gta ıv aynı pc ye yüklenmiyor tam sona geliyo map yani harita kısmında hata veriyo anlamadım ben orasını şöyle 16gb ram 256 bit ekran kartı falan güzel olurdu :eller:

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
O özellikte bilgisayarım olsa müthiş olur bu arada GTA ilgili şeyler paylaşır mısınız ben mobilim

marist

marist

Üye
bizim pcLer çöp oldu yeni oyunLarın hiçbirini kaLdırmıyor :D

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
Aynen yeni nesil oyunlar gelior yeni bi pc lazım :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bende mobilim kardşim ama pek bişey yok galiba

marist

marist

Üye
Aynen yeni nesil oyunlar gelior yeni bi pc lazım :)

Aynen öyLe Need For Speed The Run Oyununu Oynamak istedim ne Masaustu nede Laptop kaLdırdı. Gta IV da smdi duydum daha güzel olan cok Oyun Cıkar Yeni pc Lazımm.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye

Aynen öyLe Need For Speed The Run Oyununu Oynamak istedim ne Masaustu nede Laptop kaLdırdı. Gta IV da smdi duydum daha güzel olan cok Oyun Cıkar Yeni pc Lazımm.

gta 4 ü daha yenimi duydun :hmmm 2008-09 da çiktı o oyun 2011de ise GTA 4 Liberty City çıktı çift karakterli ve farkı senaryolar 5 nasıl olucak acaba :eller:

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
2008 te çıktı ta GTA IV

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gta 4'ü fu.ll'de oynuyorum :pro: yalnız libery city'ye girmedim onun olayı nedir ?

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Gta 4'ü fu.ll'de oynuyorum :pro: yalnız libery city'ye girmedim onun olayı nedir ?

GTA 4 liberty city hikayeside güzel oyun açılıyor çift karakter var ve birini seçtin birısi motorlu bi barcı grup:rock: var bide gay of falan filan yazıyodu ben o bölümü oynamadm yükledim ancak ilk 4 ü oynamak istedim sildim çünkü gta 4 ve liberty city aynı pc ye kurulmuyor map dosyası kurulerken donup kalıyo yani sonra hata veriyo yani liberty city 2 farklı olay hikayeli güzel yani :oke:

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
Resimler nasıl ama GTA V in

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
araba olanı sevdim ama fazla heves ettirme şimdi yeni pc almamız lazım :ehe

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
    Konu Sahibi
Gtaturk de çok müthiş resimler var baktın mı?

Üst Alt