Gta V Haritadaki Gizli Yerler Ve Uzaylılar

Sponsorlu Bağlantılar

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Gta V Haritadaki Gizli Yerler Ve Uzaylılar
Arkadaşlar bu haritada GTA V in gizli yerlerini ve uzaylıları görebilirsiniz. Bu harita aslında mavi olanı ve buna mavi ışık tutunca gizemler "X" işaretleri (hazineler filan var.) ve ufo ikonları (oralara gidince uçakla filan gezerseniz gemilerini yerlerde gezerseniz ufoların kendilerini görüyormuşsunuz.) çıkıyormuş. Pek bi açıklama yapmak istemem kendiniz keşfedin derim... Şimdi uzaylı diyorum inanmazsanız ilk bölümü tekrar bi oynayın hani bankayı soyarken, arabayla kaçarken bi köprüden sağa dönüyoruz o köprünün altında bi buz kütlesi var ve evet onun içinde bi uzaylı var... Ayrıca benim gittiğim bir yer söyleyeyim sizlere o "X" lerden denizde bir yerlerde bir paket vardı ve onu alınca 25.000 nakit geldi... (Burada oyunun bir hatasını yakalayıp sınırsız para yapmıştım ama söylemiyim oyundan sıkılmayın... Ben sıkılmadım da neyse ) Bunların yanında bu haritanın arkasında bir not varmış, onu da T.P.E. diye bir not defterine yazdım sizlere sundum. Umarım beğenirsiniz.




Dosyalar Önce bu linke tıklayın 5 sn sonra "REKLAMI GEÇ" diyip "to Download"a tıklayın GTA-V_MAP_SECRET.rar dosyası var onun yanında bir ok işareti şeklinde download ikonu var ona tıklayın dosya inecektir. Sonra rardan çıkarın ve 2 tip harita var. Bu haritalar yüklenecek şeyler değil. Sadece resimler. Ben buraya tam olarak koyamadığım içim böyle upload ettim. Dediğim gibi o notu da sizlere T.P.E. diye bir ".txt" dosyasına yazdım. Neden T.P.E. derseniz böyle bir başlıktan sonra yazılmış bu not. Anladığım kadarıyla denilen yere giderseniz 500.000 lira kazanırsınız. Haritayı ve bilgileri buraya attım.


Alıntı değildir...
 
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve -Empat-


Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Sağol.
 
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil :)
 

1996yb

Üye
Teşekkürler bende 2 gün önce aldım oyunu birşey sorcam haritada ufolar bizi kaçırabiliyormu
 
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Ya ufolar kaçırmıyor da mesela ufo gemilerine yaklaşınca öyle şeyler yapıyor ki... Böyle uçarak... Ya garip bi şekilde ölüyosun :D . Neyse onun yanında denizde bir yerlerde o X lerin birinde olsa gerek ufoların üssü varmış :)Aramızda kalsın ;)
 

1996yb

Üye
Sen hangi platformda oynuyorsun acaba
 

1996yb

Üye
Tüh xbox ta olsaydın online takılırdık peki önemli bişey sorcam oyunu bitirdiysen sorumu anlayabilirsi n trevorun bir görevinde haritanın en üst sol tarafına uçakla giderken harita degişti oyundaki harita gitti başka harita geldi görev bitince eski haritaya döndü sen denedinmi acaba ordan yeniden uçsam diyer boyuta gine geçebilirmiyim gizem olabilir bence sen denedinmi acaba?
 
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Valla bilemicem ... Trevarın o bölümünü de oynadım ayrıca fantezi olsun diye uçağı yerde sürdüm patladı :DHep GTAlarda bu tarz fantezilerimden hiç vazgeçememişimdir :)
 
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3

1996yb

Üye
Birde bi dağa çıktım arka tahtada story complete come back mı ne yazıyordu ora gizemmi acaba
 
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Evet orayı biliyorum bak şöyle anlatim oranın yakınlarında da illüminatü ile ilgili bi labatuvar gibi bi yer de var ayrıca evet orası de gizem allien car la ilgili bi şeydi yanlış hatırlamıyosam (emin değilim)Labaratuvar dediğim duvarda bi çizim sadece yanibi çizim var en tepesinde de göz var tam bilmiyorum onu biraz araştırabilirsin "illüminatü in gta v" falan yazDemek istediğim:
 

1996yb

Üye
Haritayada benzior illuminatiden çok altlarda çizimler varda bilgi için saol.
 
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değilAyrıca ben online olarak bağlanamıyorum anlarsın ya ;)
 

1996yb

Üye
Anladım.
 


Üst Alt