Gta serilerinde en çok zorlandığınız görev ?

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Gta serilerinde en çok zorlandığınız görev ?
arkadaslar herkez çok zorlandığı görevleri yazsın tartışalım. Ben vice city deki helikopterle inşaat patlatma ve oyunun sonlarına doğru dodo ile reklam afişi görevi. San andreasdaki eski havalimanı görevleri , araba zıplatma görevi , oyuncakçı zeronun görevleri ve freefall. Daha vardı ama unuttum :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Aligopter görevini ilk yapışımda geçtim ben :D
Gta SA da şu polis motoru görevi yüzünden oyundan soğumuştum ben hani oyunun sonlarına doğru polis motorlarını parkediyoduk ya şu araç taşıyıcılarına

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Gnlde hc gorev yapmadim adm dvdum polis öldrdum hep :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Aligopter görevini ilk yapışımda geçtim ben :D
Gta SA da şu polis motoru görevi yüzünden oyundan soğumuştum ben hani oyunun sonlarına doğru polis motorlarını parkediyoduk ya şu araç taşıyıcılarına
Oha nasıl geçtin ilk seferde :D benim için gtayi bırakma sebebiydi 1 ay falan oynamadım sonra can sıkıntısı açtım ve görevi geçtim kendime inanamadım :D işin sırrı bombayı en üst kattan bırakmakmıs :) polisli görevde çok zorlanmadım 2. Denemede geçmiştim onu asıl freefall kanser etti :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Freefall nela : D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hatırlamıyom Ben Onu

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Haa hatırladım şuanda gta sa oynuyom nese görüşürüz görevi bitirip gelirim

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
konuyu okuyunca ozledin tabi oyunu :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yok la dün telefona yuklediydim daha şu sprey gorevindeyim

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gta4 son bölüm

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
save yı yukle heyecana ortak ol. gorevde neymıs ..2004 ten berı gta oynarım gorev yaptıgımı hatırlamıyom :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
vice city helikopter görevi , san andreas zeronun ılk rc uçak görevi , gta 4 son bölüm , eflcyi bir türlü oynayamadım

0MG90

0MG90

Üye
Görev mi yaptınız? :D Ben hiç uğraşmadım direk save game indirirdim sitelerden :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
save sorunu yaşadım oyunu save etmeyi deneyince games for windows live ile ilgili pencere açılıyor ordan internet bağlantısı falan gerekiyor o da bende yok int kafeden denedim ordada key falan istedi galiba orjinal alıp oynayacağım ilerleyen zamanlarda

ozakin70

ozakin70

Üye
Kumandalı küçük helikopter ve uçak görevleri çok sıkıcı oluyor

Üst Alt