Oyun Gta San Andreasta Bi Bölümde Takıldım Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Çok Şukür Helikopter Bölümünü Atladım Sırada Normal Uçakala Takla Atma Görevi Yani Eğiticiliğinde Geçmeye Çalışıyorum Kardeş Yardımların İçın Sağol

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve Serhan

bigbeyin

bigbeyin

Üye
yav şu sürücü eğtimi görevini yapmak şartmı :D
Eger geçersen extra cezar vilpao nun 5 tane görevi açılıyor + araba yarışları açılıyor + şehirdeki otomobiltamir yerinin karşısındaki galeri acılıyo Ama sürücü kursunu bitirmedn de oyun kazanılıyo

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
tamam sagol onlara gerek yok zaten oyunu yarıladım highjack bölümünde takıldım bi türlü atlamıyor motordan :D
Hayır Uçak Kursu Yazan Yer
bende uçak kursuna kadar geldim uçak kursunda takıldım mobilden uçağı kontrol etmek çok zor :(

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
tamam sagol onlara gerek yok zaten oyunu yarıladım highjack bölümünde takıldım bi türlü atlamıyor motordan :D
bende uçak kursuna kadar geldim uçak kursunda takıldım mobilden uçağı kontrol etmek çok zor :(

Ben Geçtim Şimdi Gazinodaki Woozi'nin Görevlerdeyim Las Ventures'da

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
uçak görevindeyim halkaları topluyorum uçağı bir türlü kırmızı alana indiremiyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
uçak görevindeyim halkaları topluyorum uçağı bir türlü kırmızı alana indiremiyorum

Çok Uğraşmıştım Orası İçin Çok Şükür Geçtim Yalnız Uçak Eğitminden Sonra Tereno'nun Bir Uçak Görevi Var Asıl O Daha Zor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
hadiiii hmmm ben şu kursu bi bitirsem uçağı geçtim çok şükür verem etti şimdi helikopterle araba patlatıyorum

Üst Alt