Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GTA San Andreas Türkçe Yama Android v2.00
Sponsorlu Bağlantılar
dyrdmr
Üye
Teşekkürler.
Teşekkürler.
westside20
Üye
Acil yardım edermisiniz ben ilk defa kurucam gta san andreası onceden 1 kere yuklemem mi gerekiyordu ve biraz daha acık anlatırmısınız
mchtkoc
Üye
Orjinal dosyanın yedeği ni nasıl alicazz
Z@gor
Üye
Konu Sahibi
GTA San Andreas Android v1.08 uyarlaması yapılıp, kurulumu ayrıntılı bir şekilde anlatan videoyu konuda ilk mesajıma ekledim. İyi Oyunlar.
Albatros Suvarisi
Üye
Çalışmadı. Kurulumu tamamen yaptım ama oyuna tıkladığımda offline yazısına tıkladığımda siyah ekranda kalıyor!!!!!!!!
Data klasörüne kopyaladığınız com.rockstargames.gtasa içindeki texdb klasörünü silip birde öyle deneyin ancak bu işlemi yaptığınızda Türkçe karakterler oyunda görünmez bilginiz olsun.
Data klasörüne kopyaladığınız com.rockstargames.gtasa içindeki texdb klasörünü silip birde öyle deneyin ancak bu işlemi yaptığınızda Türkçe karakterler oyunda görünmez bilginiz olsun.
JCheater var ama oda bu son sürüm ile uyumlu değil maalesef.
KELGER
Üye
kardeş renkler beyaza çalıyor bir gariplik var önceki sürümleri kullandım sorun yoktu
ortak42
Üye
1.05 sürümü obb dosyası vardı.konudaki tr apk indirip kurdum bir kere girip çıktım sonra o obb dosyasını obb'a data dosyasınıdadataya attım oyuna girdim offlıne ye basıyorum bir şey olmuyor?