Oyun Gta San Andreas Save Game

Sponsorlu Bağlantılar

rammstein97

rammstein97

Üye
    Konu Sahibi
Gta San Andreas Save Game
Beyler forumda gta san andreas mobil sürümü için %100 save dosyası buldum. Attım telefona fıstık gibi çalışıyor. Yalnız ben oyunun bitirilmişi değil de %50 lerde oynanmış save dosyası arıyorum ama bulamadım. Elinde olan varsa lütfen yollasın. Hem benim gibi diğer isteyen oyunculara da yardımınız dokunmuş olur.Teşekkürler.

KimHyuna

KimHyuna

Üye
hacı %100 save linki ni buraya atarmıns ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen elindekink atabilirmisin? Bende %50 yok üzgünüm.

rammstein97

rammstein97

Üye
    Konu Sahibi
Link bu arkadaşlar

texarkana

texarkana

Üye
Gta san andreas freefall görevi için save dosyasını göndereceğim. O görevi geçip sonra tekrar bana gönderebilecek var mı? Acil yardım lütfen. Mail adresim: [email protected]

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Gta san andreas freefall görevi için save dosyasını göndereceğim. O görevi geçip sonra tekrar bana gönderebilecek var mı? Acil yardım lütfen. Mail adresim: [email protected]
Dediğin gorev nasil bir gorev? Ben save falan kullanmadan baya bir gorev gectim. Hangisi oldugunu bilsem yaparim.

texarkana

texarkana

Üye
Dediğin gorev nasil bir gorev? Ben save falan kullanmadan baya bir gorev gectim. Hangisi oldugunu bilsem yaparim.

Pır pır bi uçakla inmekte olan bi jetin üstüne atlıyosun. Tetikçi geliyo Las Venturasa onu öldürme görevi. Mafiadan alıyosun bu görevi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt