falconn00
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşda Pcden BahsediyorSistemin nedir kardeşim bari onu söyleseydinbendeki galaxy s1 bile canavar gibi oynatıyor bu oyunu tabi android cihazdan bahsediyorum
Ne diyeyimki şimdi ben, o pcden hayır gelmez desem, maddi durumum yok der, şunu desem olmaz, en iyisi susayımArkadaşda Pcden Bahsediyor
Geçen Ateride Rivals Oynuyom Ne Diyon Sen Yan Vere Vere Gidiyom
Gülşen - Bir Fırt Çek Şarkısı Günün Anlam ve Önemini Belirtmek İçin Bizlere Geliyor EfenimNe diyeyimki şimdi ben, o pcden hayır gelmez desem, maddi durumum yok der, şunu desem olmaz, en iyisi susayım
Kardeşim öyle diyorsunda maddi durumum ii olsa bende isterim iyi bir PC olsun...Gta san andreas kasan bilgisayar? Allah yardımcın olsun kardeşim.
Hmm...
Yama ismi verebilecek varsa lütfen versin
Saol kardeşim biraz da olsa azaldıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdenemedim işe yarar mı bilmiyorum ama dene.
Yama bulacağını pek zannetmiyorum san andreas için çoğunlukla grafik yükseltme yamaları çıkıyor haliyle[emoji53]
sistemin 7 ise xp yapmanı öneririmSaol kardeşim biraz da olsa azaldı
Ama az daha var hala
Haa... şunu söylemeyi unuttum Uyumluluk modunda şunlar var:
Windows NT 4.0 (Service Pack 5)
Windows 95
Windows 98 / Windows Me
Windows 2000
Herhangi biri yardımcı olur mu?
ve her oyunda bunlar var.
Windows xpnin performans için yapılan srümleri vardı, onları bir denesen, nasıl olur, eğer istersen özel mesaj atabilirsin bana, yardımcı olurum.Win XP kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?