Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GTA San Andreas - Gostown Paradise 6 B - Yepyeni Bir Mod
Sponsorlu Bağlantılar
mafya_001
Üye
tskkr
kerimlaz
Üye
teşekkurler süper paylasım olmus
61kerim61
Üye
süper paylasım olmus kardş
fatih544
Üye
ya ben indiriyorum şu an ekran kartım fazla iyi değil sağolsun benim için ekran kartı programı da atmış inşaallah iyi çıkar resimlerde göründüğü gibiyse muhteşem bir şey bu
azapazap
Üye
tesekkurler kardes denedim ama kuramadim ,browser sa game directory ,den bulamuyorum dosyayi nasil bulacam anlamadim
Biyturs_OnSr
Üye
Arkadaşlar çok süper bir mod, herkese tavsiye ederim. Fakat bazı eksiklikler var. Mesela bir açıdan bakınca şehrin altı gözüküyor. Bu arada yapamayan arkadaşlar olursa(başlangıçta yarıya gelmeden veya yarının çevresinde atarsa) GTA San Andreas/Models/gta_int.img dosyasını silin. Böylelikle çalışır. Eğer hileyi açmak istiyorsanız d3d9.dll (hileyi kaldırmayı denemedim) dosyasını silin. Kolay gelsin
resul060606
Üye
şimdi bu dosya bende var ama oyunu acınca oyundan atıyo neden
Bu arada yapamayan arkadaşlar olursa(başlangıçta yarıya gelmeden veya yarının çevresinde atarsa) GTA San Andreas/Models/gta_int.img dosyasını silin. Böylelikle çalışır.
Direkt mesaj yazmassanız sevinirim. Sayfalara bir göz atın belki bir çözüm vardır. Boşu boşuna mesaj kirliliği yapmayalım
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------