GTA San Andreas - Gostown Paradise 6 B - Yepyeni Bir Mod

Sponsorlu Bağlantılar

mafya_001

Üye
tskkr

kerimlaz

Üye
teşekkurler süper paylasım olmus

61kerim61

Üye
süper paylasım olmus kardş

fatih544

fatih544

Üye
:hmmmya ben indiriyorum şu an ekran kartım fazla iyi değil sağolsun benim için ekran kartı programı da atmış inşaallah iyi çıkar resimlerde göründüğü gibiyse muhteşem bir şey bu

azapazap

Üye
tesekkurler kardes denedim ama kuramadim ,browser sa game directory ,den bulamuyorum dosyayi nasil bulacam anlamadim

Biyturs_OnSr

Üye
Arkadaşlar çok süper bir mod, herkese tavsiye ederim. Fakat bazı eksiklikler var. Mesela bir açıdan bakınca şehrin altı gözüküyor. Bu arada yapamayan arkadaşlar olursa(başlangıçta yarıya gelmeden veya yarının çevresinde atarsa) GTA San Andreas/Models/gta_int.img dosyasını silin. Böylelikle çalışır. Eğer hileyi açmak istiyorsanız d3d9.dll (hileyi kaldırmayı denemedim) dosyasını silin. Kolay gelsin :)

resul060606

Üye
şimdi bu dosya bende var ama oyunu acınca oyundan atıyo neden

Biyturs_OnSr

Üye
şimdi bu dosya bende var ama oyunu acınca oyundan atıyo neden

Bir üstteki mesajımı okursanız belki yardımcı olabilirim :oke: Eğer üsttekiyle bir alakası yoksa sorununuzu yazın yardımcı olurum.

oDeSa0606

oDeSa0606

Üye
ya bn indrdm ama çalışmadı bu oyun acıyorum tam oyun yuklenirken oyun kapanıyo ve masaüstünde beyaz bişey cıkıyo:(:(

Biyturs_OnSr

Üye
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ya bn indrdm ama çalışmadı bu oyun acıyorum tam oyun yuklenirken oyun kapanıyo ve masaüstünde beyaz bişey cıkıyo:(:(

Bu arada yapamayan arkadaşlar olursa(başlangıçta yarıya gelmeden veya yarının çevresinde atarsa) GTA San Andreas/Models/gta_int.img dosyasını silin. Böylelikle çalışır.

Direkt mesaj yazmassanız sevinirim. Sayfalara bir göz atın belki bir çözüm vardır. Boşu boşuna mesaj kirliliği yapmayalım :oke:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar ben kurdum cok güzel ama şifre leri olmıyor açaba kodlarini bilen varsa verebilirmi

Eğer hileyi açmak istiyorsanız d3d9.dll dosyasını silin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

53taharize53

Üye
emeğine sağlık teşekkürler

max110

max110

Üye
ya benim pc ye cs 1.6 oluyo SA olmuyo :S Free takılıyo sanırım emirlerime isyan ediyo anlamadım ki xS

sait sarı

sait sarı

Üye
sagol yen

d€rVish

d€rVish

Üye
oyun indiri kullaının

Çelişki-174

Çelişki-174

Üye
Tşkkrler

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
Süper Oyunmus Paylaşım İçin Sağol Kardeş....

yuopo

Üye
asdasdasdasd

Üst Alt