Atrix için hala umut yok mu
Aynen hocam bende bunu merak ediyorum. Atrix için bilir birine ve aynı zamanda rom geliştiricisi olan XDA'da bulunan Krystian isimli kişiye ingilizce mesaj attım.
Bana şunu dedi ''GTA San Andreas doesn't support atrix. You can't install official version on it. It might be using some extensions that atrix doesn't support (like NEON) and there is nothing that can be done to solve that. Try asking other gamers on xda.''
Çevirebildiğim: ''GTA San Andreas Atrix'i desteklemez. Bunun resmi versiyonunu kuramazsınız. Bu belki Atrix'in desteklemediği bazı uzantılı kullanıyor olabilir (Neon gibi) ve bunu çözebilmek için yapılabilecek bir şey yok. XDA'daki diğer oyunculara sormayı deneyin.''
Yani özel bir şey istiyor sanırım oyun. Yada oyunu Tegra 2 için uyumlu yapmamış olabilirler. Az önce arkadaşımın eski telefonu LG Optimus 3D (512 MB ram, 1GHz Çift çekirdek işlemci, SGX 540GPU) bu eski telefonda bile oyun açıldı, gayet de güzel yapmışlar beğendim. Oyun kasıyordu ama oynanabilirdi. Yani Atrix'te o kadar açsa dua edicem. O kadar versiyon denedim yok işte açılmadı Atrix'te. Tegra 2 desteği çıkması için ya bekleyeceğiz yeni versiyonlarını, yada Rockstar ile iletişime geçeceğiz...