dostum tabiki yama indirdim videoda söylediklerini aynısını yaptım oyunda hiçbir mod yok yama yok sade oyunun üzerine kurdum bu yamayı ama aynı sonuç çalışmayı durdurdu başka bi çözüm yolu varmıEnter city yama mı? Oyunu yeniden yükle. Sonra bir daha yama kur.
zaten öyle yaptım başka bir çözüm yolu aklına geliyormuOyunu baştan kur. Belki oyunun sürümü ile mod uyumsuz olmuş olabilir.
şöyle anlatayım ben format attım daha yeni 1 hafta felan oldu bi forumda dolaşırken gta sa ender city v3 modu çıkmış onu gördüm bir kaç video izledim tamam dedim ben bunu indireceğim gittim kendi sitesine girdim indirdim indirirken bi yandanda gta sa vardı bende ama yüklü değildi bende onu yüklüyordum yükledim ama hiçbir mod yama hiç bişe kurmadım oyunun üzerine ve ve ender city v3 yamasını gta sa nın orjinal haline kurdum yani sade haline kurdum ve oyuna girince dediğim gibiOyunu yeniden kurunca(modsuz) gene açılmadı mı?
bendeki zaten normal 2-3 ay önce indirmiştimNormal Gta san indir ona ender city yaması kur.
Sadece saf oyunu kurduğun zaman oyun açılıyor mu?
dediğin gibi olabilir artık bıktım böle sorunlar yüzünden sana bir soru sorabilirmiyimTamam, ya yamayla oyun uyumsuz yada yama bozuk, yamayı başka yerden yüklemeyi dene.
Sordun biledediğin gibi olabilir artık bıktım böle sorunlar yüzünden sana bir soru sorabilirmiyim

torrent link pm atmak yasakmıSordun bile
Sor.![]()
PM'den bişey olcanı sanmam.torrent link pm atmak yasakmı

teşekkürler bilgilendirdiğiniçinPM'den bişey olcanı sanmam.![]()