gta sa ender city v3 çalışmayı durdurdu hatası yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
gta sa ender city v3 çalışmayı durdurdu hatası yardım !!!
arkadaşlar oyuna girdim ender city dedi siyah ekran oldu daha sonra müzik sesi çıktı tekrar ender city dedi ve çalışmayı durdurdu hatası verdi nasıl çözücem bu sorunu

Uhops

Uhops

Üye
Enter city yama mı? Oyunu yeniden yükle. Sonra bir daha yama kur.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Enter city yama mı? Oyunu yeniden yükle. Sonra bir daha yama kur.
dostum tabiki yama indirdim videoda söylediklerini aynısını yaptım oyunda hiçbir mod yok yama yok sade oyunun üzerine kurdum bu yamayı ama aynı sonuç çalışmayı durdurdu başka bi çözüm yolu varmı

Uhops

Uhops

Üye
Oyunu baştan kur. Belki oyunun sürümü ile mod uyumsuz olmuş olabilir.

Uhops

Uhops

Üye
Oyunu yeniden kurunca(modsuz) gene açılmadı mı?

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu yeniden kurunca(modsuz) gene açılmadı mı?
şöyle anlatayım ben format attım daha yeni 1 hafta felan oldu bi forumda dolaşırken gta sa ender city v3 modu çıkmış onu gördüm bir kaç video izledim tamam dedim ben bunu indireceğim gittim kendi sitesine girdim indirdim indirirken bi yandanda gta sa vardı bende ama yüklü değildi bende onu yüklüyordum yükledim ama hiçbir mod yama hiç bişe kurmadım oyunun üzerine ve ve ender city v3 yamasını gta sa nın orjinal haline kurdum yani sade haline kurdum ve oyuna girince dediğim gibi
ender city dedi siyah ekran oldu daha sonra müzik sesi çıktı tekrar ender city dedi ve çalışmayı durdurdu hatası verdi

olay bu şekil oldu ama işe yaramadı başka çözüm yolu biliyorsann söylermisin

Uhops

Uhops

Üye
Normal Gta san indir ona ender city yaması kur.

Uhops

Uhops

Üye
Sadece saf oyunu kurduğun zaman oyun açılıyor mu?

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Sadece saf oyunu kurduğun zaman oyun açılıyor mu?

tabiki açılıyor ender city v3 yamasını kurmadan önce oyunu kurdum dedim bi oyunu oynamış gibi yapayım dedim girdim oyuna 1 görev yaptım sonra çıktım ilk görev bisikletle adamlar seni arabayla kovalıyo sen bisikletle kaçıyon ya o görevi yaptım çıktım sonra yamayı yükledim

Uhops

Uhops

Üye
Tamam, ya yamayla oyun uyumsuz yada yama bozuk, yamayı başka yerden yüklemeyi dene.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt