Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gta Oynarken Çok Yavaş Hareket Ediyor Bo Sorun İşlemcidenmi Kaynakalanıyor Acaba?
Sponsorlu Bağlantılar
futbol123
Üye
ekran kartından kaynaklıdır
OMG LOL!
Üye
ekran kartı+ram... en az 100 tl tutar xD
Emir
Üye
Sevgili Kardeşim öncelikle senin ram düşük ve senin oyunun çözünürlügü yüksek onu düşürmen lazım options a gir oradan advantec karşına çözünürlük çıkar o çözünürlügü 640x480 yap gene sorun yaşarsan sana bir program verecem bunu indir ve çalıştır bu program ram de ve bilgisayarda boş yerleri kaplayan exe ve rar kalıntıları explorer geçmişi ve bir çok işe yaramaz yer kaplayan dosyaları temizler ramde ve ekran kartında büyük bir yer(Hafıza) açar virüs programı gibiindir:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
herhangi bir sorun problemin olursa yaz
XxByPhPeDiToRxX
Üye
Senin ekran kartın tümleşik galiba. Oradan sorun çikartabilir. Bi de kasanın içini temizlemeni tavsiye ederim. özellikle fanların hepsini. Tabi biliyorsan...
yarasa1407
Üye
kardeşim sen iyisi bir ekran kartı al.bence donması ekran kartının tümleşik olması::::::
bence suanda en iyi ekran kartı 1 qb olması lazım istediqin oyun we uyqulamyı acmak icin
ByAbsn
Üye
Ben 512MB HD ekran kartı aldım.Fiyatı 70TL.Ayrıca ekran kartı 2GB rame sahip bir bilgisayarda ramden çalıyo ve kendini 1GB yapıyo.
djzeki9
Üye
ekran kartındandır 512mb lik se 1gb lik olması lazım
acuc44
Üye
arkadaşlar benim geforce6200 512 mb ram var ama cok kasıyor yokmu bunun çözümü??
cosmo61
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş burdan istediğini seç kafana göre ama almışken 1 gb all vede en az 256 bit olsun bide anakartına uyumu var chipseti nvıda'mı yoksa atimi ona göre seç kafana göre takıl relax sorunn yok