Konu 2009'da açılmış ve GTA IV seçenekte bile yok tabi. O yılları göz önünde bulundursam GTA 3 derdim atmosferi biraz karafilm havasındaydı. San Andreas biraz canlı renkler falan pek ısınamadım. Tabi SA'ı daha çok oynadım o ayrı. Günümüze gelirsek geçtiğimiz yıllarda çıkan GTA IV gerek sonaryosu, gerek muhteşem (oscarlık oyunculuklarıyla) karakterleri, gerek inanılmaz eğlenceli oyun yapısı, gerekse yaşayan Liberty City ile değil yılın tüm zamanların en iyi oyunlarındandı. Nico'nun arka planda yaşayan o hüzünlü hikayesini, fakat ne olursa olsun bunu insanlara pek göstermeyip her seferinde lafı gediğine oturtmasını, kuzenine biri bulaştımı küfürler savurarak haykırışını ve ortalığı cehenneme çevirmesini oynamak inanılmaz keyifliydi. Kuzeni Roman'ın yıllarca attığı palavralar yüzünden LC'ye gelmiş fakat geldiğinde ufak bir taksi durağı ve herkese borcu olan birini bulmuştur. Her seferinde kuzenini ölümden kurtaran Nico Bellic yavaş yavaşta bu kaotik, gri, politik olayların insan hayatını hiçe sayan, suç batağı şehre alışmaya başlamıştı. Hatta aşık bile olmuştu. Fakat bela onun peşini hiç bırakmadı. Sırbistandan beri. Ama sonunda bir hiç bile olsa herkese haddini bildirmeyi bildi. Nico bellic bu performansıyla bence Oscar almalıdır. Güzel oyundun GTA IV.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız