ama gta hakkındakı dşüncelerimi sorarsanız bence konu olarak vice city güzel ama sehırlerı cok kucuk grafıklerıde san andreas sehır buyuk grafıkler ii ama oyunu oynamaya bsıkletle baslıosun
gta4 görmedim bile ama kesinlikle cok acaıp bişe e o kadar yer kaplıcak pcde o kadarda olsun yanlız aklıma takılan bı soru var bız ılerde gta4 u oyuna yukledıkten sonra oyuna modları felan hangı cesaretle yuklıcez yaa oyun bı hata verse tekrar yuklemesı bı format kadar surer heralde 

gerçektende valla 18 gb lık oyun mu olur arkadasş yaaama gta hakkındakı dşüncelerimi sorarsanız bence konu olarak vice city güzel ama sehırlerı cok kucuk grafıklerıde san andreas sehır buyuk grafıkler ii ama oyunu oynamaya bsıkletle baslıosun
gta4 görmedim bile ama kesinlikle cok acaıp bişe e o kadar yer kaplıcak pcde o kadarda olsun yanlız aklıma takılan bı soru var bız ılerde gta4 u oyuna yukledıkten sonra oyuna modları felan hangı cesaretle yuklıcez yaa oyun bı hata verse tekrar yuklemesı bı format kadar surer heralde
![]()
o kadar sürmez yha 
San andreas tabiki bence gta bir oyun değil yaşam tarzı ama son cıkanını benim pc kaldırmadı![]()
n: