GTA ' nın hangi serisi ???

Sponsorlu Bağlantılar

erkek_adam

Üye
1.GTA 4 :GRafikler ve efeketler iyi ama yüklenişi zor benim bilgisayar kaldırdı yüklü şuan oyun ve oyunda gidebilcemiz yerler dahada fazla
2.Gta 3: Gta 3 ü de unutmayalım adamlar gta 4 deki arabaları koymuş ama ben kalırmıyım arabalarıda deiştirdim 3 süper bişi bence alın oynayın arkadaşlar çok süper bişi ama denizde yüzemiyorsunuz
3.Gta Sanandreas: Grafik iyi efektler viceninkinden güzel ve amerikanın heryerine gidebiliyorsun(ben türkiye modunu indirdim süper bişi yaa sinyal verebiliyon sesi açınca adamlar sana bakıyo kaydırırken adamlar sana bakıyo saga yada sola gecceksen elini çıkartıyo okul şahin herşey türkiyedeki her şey var kısacası ben cd ci den aldım cd sini)
4. ise Gta vicecity: arkadaşlar Gta 2 ve 1 den güzel Gta 1 ve 2 çocuk oyunu ya Gta 1 hiç 2 yide hiç semedim çok kötü oyunlar grafik kotu efekler kötü

bence oyujnların sıralaması böle gerisizi size kalmış yardımcı olabildiysem ne mutlu bana arkadaşlar bence alcaksanız gta 4 ü alın kaldırmıyosa 3 alın bu gta 4 ve gta 3 süper bişi ya gta 3 ü bitirdim yetmedi üstüne 6 kere daha bitirdim aha şimdi ise son görevdeyim bu 7. olcak hiç bıkmıyom ya

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar. bu gta sun andreasta henüz ilk görevleri yapıyorum ve araba zıplatma yarışı var.ordan ok işaretleri geliyo.ona göre nasıl zıplatmayı yapabilioz.o görev nasıl yapılır.eminim bileniniz vardır. biriniz açıklarsa çok sevinirim.
(ben fb liyim ama yardım edeyim) arkadaşım önce klavyedeki el hızın onemli o deliğin içine gelcek ole bascan ben gecdim klavye becerini biraz daha geliştirirsen oluyo teşekür etmen yeterli yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :yuru:ehe:oke::bigstar::allalla::pro:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
gta 4

rapman

rapman

Üye
gtanın bütün oyunları güzel :oke:

Winning Eleven

Winning Eleven

Üye
Ballad of gay Tony..

CS BETA

CS BETA

Üye
Gta 3 Beta v2 (normal Gta 3 gibi degildir polis karakoluna baskın okula baskın görevleri degişik görev yerleri ikiz kuleler ve hatırlayamadıgım bir cok sey wardı Dodo da o zmnlar ucuodu xD yanlız bu 11 eylül sonrasında bu betadaki bir cok sey kaldırıldı )

sekinardi

sekinardi

Üye
GTA 4 ve GTA san andreas

Prootsar

Prootsar

Üye
Gta ıv

Kingmortall

Kingmortall

Üye
valla bütün oyunlarında oyunu bitirdim gta vce cty gta sanandreas gta 2 gta 4 hepsini bitirdim hepsi güzeldi

_enqin_

_enqin_

Üye
gta 4 oynamadıgım için sanandress

ahmeht2

ahmeht2

Üye
Beylerr en iisi Gta 4 Ve gta 4 libertiy stories diye bisey gta 4 ten sonra cıktı

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
gta 4'ü kurmak bir zaman dilimi hani 1 saat 2 saat gibi geçen bir arkadaşım bana seni bekleyeceğime eve gider gta4'ü 3 kere kurar kaldırırım dedi Ne kadar beklettiysem artık :kop:

Sorunun cevabı: 1-gta 4(oynama fırsatım olmadı tahmin) 2-san andreas ve 3-vice city

bybalkanturk

Üye
gta san andreas tek kelime ile super oyundan öte baımlılık

noxfuchs

noxfuchs

Üye
Kesinlikle "GTA: VICE CITY" diyorum.

Zaten GTA: Vice City, hiç bir değişikliğe uğramadan, GTA 4: Liberty City'nin grafikleriyle yeniden yapılıyor ;)
Zannediyorum 2011'de piyasada olacak.

Vice City bir efsanedir ;)

Necmati

Necmati

Üye
gta san andreas ama yeni çıkacak oyundan beklentilerim çok :ehe

msnhamdi

Üye
tabisi gta episodes from liberty city onların arasındanda the ballad of gay tony :D süper silahlar var :D

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada vice city herzamanki gibi bi efsanedir :D

Oglcn554

Oglcn554

Üye
gta san andreastan başkasını seçmezdim gta4'ü görene kadar! Yüklemesi 3-4 saat sürüyo ama çok özelliği var. Helede multiplayer free modunda arkadaşlarla birlikte oynayınca dahada çok sevdim. Oyunu bilgisayarım kaldırmıyor ama haftad 3-4 kez iki arkadaşımla gta4 multiplayer yapmaya gidiyoruz. İnternet kafede başka oynayan varsa savaşıyoz çok çok eğlenceli ama fazla kaptırmamak lazım.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
bence sandreas .d

'Davut

'Davut

Üye
Gta vice city deiyecem oda çok kötü bee ...:D

Necmati

Necmati

Üye
4 olsun ...