GTA ' nın hangi serisi ???

Sponsorlu Bağlantılar

nadalvefederer

nadalvefederer

Üye
gta vice city

dinccine

Üye
gta vice city ve türk yaması ve san andreas

vatozz

vatozz

Üye
GTA IV süper oyun :oke:

yavuz661

yavuz661

Üye
gerçektende valla 18 gb lık oyun mu olur arkadasş yaa :D ama gta hakkındakı dşüncelerimi sorarsanız bence konu olarak vice city güzel ama sehırlerı cok kucuk grafıklerıde san andreas sehır buyuk grafıkler ii ama oyunu oynamaya bsıkletle baslıosun :D gta4 görmedim bile ama kesinlikle cok acaıp bişe e o kadar yer kaplıcak pcde o kadarda olsun yanlız aklıma takılan bı soru var bız ılerde gta4 u oyuna yukledıkten sonra oyuna modları felan hangı cesaretle yuklıcez yaa oyun bı hata verse tekrar yuklemesı bı format kadar surer heralde :D:D:D

Silinen Üye 299735

Üye
    Konu Sahibi
gerçektende valla 18 gb lık oyun mu olur arkadasş yaa :D ama gta hakkındakı dşüncelerimi sorarsanız bence konu olarak vice city güzel ama sehırlerı cok kucuk grafıklerıde san andreas sehır buyuk grafıkler ii ama oyunu oynamaya bsıkletle baslıosun :D gta4 görmedim bile ama kesinlikle cok acaıp bişe e o kadar yer kaplıcak pcde o kadarda olsun yanlız aklıma takılan bı soru var bız ılerde gta4 u oyuna yukledıkten sonra oyuna modları felan hangı cesaretle yuklıcez yaa oyun bı hata verse tekrar yuklemesı bı format kadar surer heralde :D:D:D
:ehe o kadar sürmez yha :ehe

u.conay

u.conay

Üye
en güzeli gta 4

Salihyet

Salihyet

Üye
gta 4 gerçekten çok güzel..

ridvanim

ridvanim

Üye
gtanın şuana kadarkı tüm erisi gta4 hariç bitirdim harika oyun çok sarıyo ve bırakamadm tuttunmu bırakamıyorum

şuan GTA4 oynuyorum ve tek kelimeyle harika bir oyun

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
ya arkadaşlar. bu gta sun andreasta henüz ilk görevleri yapıyorum ve araba zıplatma yarışı var.ordan ok işaretleri geliyo.ona göre nasıl zıplatmayı yapabilioz.o görev nasıl yapılır.eminim bileniniz vardır. biriniz açıklarsa çok sevinirim.

engin 123

engin 123

Üye
San Andreas Ve Gta 4 Güzel Diğerlerinede Sözüm Yok Ama En Çok Mod,Yama vs. Son Çıkanlar Destekliyor :oke:

rahathayat

Üye

ada965

Üye
[sıze=4]forever gta 3[/sıze]

Enzorro

Üye
Bence Grand Theft Auto San Adnres

Furkan96

Furkan96

Üye
San Andreas

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
San Andreas akar :yuru

ykaanybt

Üye
gta 4 4ever

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
bence vice city

ilkeer

ilkeer

Üye
özgürce dağıtabileceğin bir şehir : Vice city

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
san andreas 10 numara ..niga

erkek_adam

Üye
pc ne kadar olması gerekıyoki :?

--------------- Ekleme ---------------

bence gta san şehır buyuk ve gorevler 100 tane ve aksıyonlu bır oyun gta vice kotu neden dersenız cunku 20 yada 29 yada 30 tane gorev var ve şehir çok gucuk gta 3 de guzel onda vıceden iyi gta 3 2. sırada neden cuınku oyunun şehri buyuk ve gta vıce den aksıyonlu bır oyun gta 4u henuz oynayamadım gta vice city dıyenlere şaşarım onlar hiç aksıyon semıyolar galıba ama yinede fıkırlerıne saygı duyarım neden cunku herkesın aklı 1 degıl ve ben bır fb li olarak gta sa guzel dıyorum ama gta alıcam guzel guzel dıyolar alıp da guzel bulmayanlar söylesın lutfen :sn::):(:agla