Gta ıv - eflc-the lost and damned hangisini oynamalıyım yardım

Konu Sahibi
Gta ıv - eflc-the lost and damned hangisini oynamalıyım yardım
merhaba arkadaşlar bilgisayarıma gta ıv complete edition yükledim şu anda gta ıv ı %40 oranında bitirdim senaryo oalrak zateen %65 den sonra bitiyormuş şimdi ben eflc ye başlasam oyun hikayesi olarak birşey kaçırabilirmiyim mesela gta ıv hikayesi bittikten sonra başlasam dahamı iyi olur birde senaryo sıralaması gta ıv-eflc-the lost an damned diyemi gidiyor ?

Uhops

Üye
compleedition 18,5Gb olan mı? bende onu oynuyorum şuan Ben hiç görev yapmadım EFLC yükledim(nedenni bilmiyorum herkes eflc diyor. ) Şan eflc oynuyorum. Simple negative trainer var araba indirip geziniyorum ha bire zevkli oluyor. EFLC'de 2 tane karakter var biri the lost an damned biride gay of tonymi neydi. 2 sinin farkı görevler heralde.compleedition 18,5Gb olan mı? bende onu oynuyorum şuan Ben hiç görev yapmadım EFLC yükledim(nedenni bilmiyorum herkes eflc diyor. ) Şan eflc oynuyorum. Simple negative trainer var araba indicompleedition 18,5Gb olan mı? bende onu oynuyorum şuan Ben hiç görev yapmadım EFLC yükledim(nedenni bilmiyorum herkes eflc diyor. ) Şan eflc oynuyorum. Simple negative trainer var araba indirip geziniyorum ha bire zevkli oluyor. EFLC'de 2 tane karakter var biri the lost an damned biride gay of tonymi neydi. 2 sinin farkı görevler heralde.

Konu Sahibi
evet 18.5 gb sanırım 3 üde var normal gta ıv ve eflc ve the lost and damned o trainerı bende biliyorum bayağı eğkenceli neon falan ekliyorsun aracı aalçaltıyorsun benim merak ettiğim oyunun bir senaryo şekli var mesela sen ilk gta ıv ı sonra eflc yi oynasaydın oyunun hikayesini çok iyi bir şekilde anlardın ama şimdi anlamazsın

Uhops

Üye
Zaten ilk normal gta oynadım ama araba vb falan beğenmedim hile yoktu pek oynamadıydım ve sildiydim tekrar complete edition indirdim eflc kurdum şuan süper ve r ye basınca araba anarya çok hızlı bı biçimde gidiyor çok zevkli işler yapıyorum

Konu Sahibi
bende bu gün eflc ye baktım normalinde çok çok daha iyiymiş gidip sokak dövüşleri yapıyorsun kulüpte karı kızla dans falan ediyorsun içki yarışı yapıyon kulupte

Uhops

Üye
bende bu gün eflc ye baktım normalinde çok çok daha iyiymiş gidip sokak dövüşleri yapıyorsun kulüpte karı kızla dans falan ediyorsun içki yarışı yapıyon kulupte
Öyle özellkleri olduğunu bilmiyordum

Tepkiler: KinG CrazY
    Konu Sahibi
aslınde görevleri yapsan ve oyunda görevlerin başındaki o videoları izlesen çok çok daha zevj alırsın oyundan ve daha çok bilgi edinirsin ben öyle yapıyorum

Uhops

Üye
aslınde görevleri yapsan ve oyunda görevlerin başındaki o videoları izlesen çok çok daha zevj alırsın oyundan ve daha çok bilgi edinirsin ben öyle yapıyorum
Okul açıldı artık çok oynuyamacağım fakat dün baya görev yaptım 5-6 tane.

Konu Sahibi
bende fazla oynamayacağım okul açıldığı için